Chillar i solen

Finns inte så mycket att uppdatera om här borta, dagarna ser i princip likadana ut och jag chillar mest i solen (eller ja, skuggan då det är över 30 grader och fuktigt).

Både igår och idag har jag gått ner till stranden efter att jag ätit frukost och spenderat några timmar där. Hittade en strand ganska nära där jag bor som inte ägs av någon restaurang eller så där det inte är alls mycket folk och det finns en del skugga vilket är väldigt skönt då det är alldeles för varmt att ligga i solen mer än några minuter. Efter några timmar där brukar jag tröttna på sanden och annat så då har jag gått och satt mig vid poolen där jag bor och läst där någon timme eller så och sen blir det lite slappande innan jag går ut och käkar och sen blir det mer slappande tills det är dags att sova. Väldigt lugna dagar med andra ord!

Idag hyrde jag dock snorkel och cyklop så snorklade lite när jag var vid stranden men det fanns inte så mycket att se, var ganska strömt precis som på Gili T och vattnet var tyvärr ganska grumligt så var inte så kul att snorkla. Men var i ett tag i alla fall. Imorgon tänkte jag hyra en cykel och cykla runt ön lite, den är mindre än Gili T så lär ta ännu kortare tid än det gjorde där men får väl köra flera varv eller något. Blir nog bra i alla fall!

Backpacking 2016 |
Upp