London

Förra veckan söndag-torsdag så var jag och Brennan i London. Tredje gången för mig och första gången för honom så vi gjorde alla typiska turistgrejer och hade några riktigt härliga dagar!
 
Vi var vid Abbey Road, Piccadilly Circus, M&M affären, Towern, Big Ben, London Eye, Notting Hill, Harrods, Buckingham Palace, Madame Tussauds och en massa annat. Vi gick runt hela London i princip. Sista dagen hade vi fixat biljetter till musikalen Wicked och åååh vad bra den var!! Kan helt klart rekommendera er att se den om ni åker till London inom en snar framtid. Den eller Lejonkungen såklart, den är alltid en klar hit. Vi hade i alla fall fått riktigt bra platser för ett ganska billigt pris ändå och i och med att vi gick på matine föreställningen (mitt på dagen) var det mest vi och skolbarn vilket gjorde att man inte hade några problem att se, dom är ju korta allihop. Efter föreställningen mötte vi upp min fina vän Agnes som jag träffade i och med mitt utbytesår 2013/2014 då hon åkte till USA med samma organisation som jag. Hon kommer från Göteborg men bor och jobbar nu i London och det var otroligt kul att träffa henne och prata ikapp lite då vi inte har setts på ett och ett halvt år. 
 
Idag ska vi åka occh köra gocart med några vänner till mig vilket ska bli otroligt kul! Nästa vecka ska jag jobba hos pappa, dags att få ihop lite pengar igen då jag är helt pank efter resan... Blev inte bokad något på Ikea tyvärr så skönt att kunna hoppa in hos pappa när det behövs! Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
Resor | | Kommentera
Upp