Winter Wonderland

 
Lite bilder som jag fotade i tisdags efter jobbet eftersom det hade kommit så sjukt mycket snö under natten. Dammade av kameran och drog med min hunden ner till Vättern där det som vanligt var helt sjukt fint. Min bror ville även han vara med på bild när jag kom hem, var dock lite mörkt då så bilderna blev tyvärr ganska brusiga.
 
Jobbar nu min sista tidiga vecka på IKEA innan resan, imorgon är alltså tack och lov sista dagen på länge som alarmet är ställt på 04.20. Sen är det bara en vecka till och sedan åker jag! Ska bli så otroligt skönt att komma iväg! Har gjort lite resefix det senaste men känner ändå att jag måste komma igång och göra mer. Har köpt ny reseväska till USA i alla fall då min andra är alldeles för stor och klumpig att ha med sig för bara två veckor. Har även tagit fram min gamla ryggsäck som jag ska ha till Australien, köpt ny adapter samt fixat reseförsäkring och lite annat. Har dock en hel del kvar på min lista och alltså bara en vecka på mig att fixa det, är väl dags att sätta igång nu kanske.
 
Nej nu ska jag kolla lite serier innan det blir i säng tidigt för att orka med ett sista tidigt skift på jobbet imorgon. Vi hörs vänner, pussar!
 
Livet i Sverige |
Upp