Sista dagen på IKEA

 
Hade igår min sista dag på IKEA på tre månader, har trivts väldigt bra de månadarna jag har varit där men ska faktiskt bli väldigt skönt med en paus samt att jag inte behöver jobba heltid när jag kommer tillbaka om jag inte vill. Fick i alla fall väldigt mycket beröm och tack från min gruppchef och mycket lycka till önskningar från alla jobbarkompisar, känns kul att man ändå har kommit in i gruppen så pass bra på ändå ganska kort tid. 
 
Direkt efter jobbet åkte jag igår hem till min jobbarkompis Frida där det blev lite tjejmys, tanken var egentligen att jag skulle sova över men skippade det till slut och åkte hem i stället. Känner att det kommer bli tillräckligt mycket sova borta ändå de närmsta månaderna och det finns ju faktiskt inget som slår ens egen säng lol. 
 
Dagen ska egentligen gå åt till resefix men kan inte påstå att jag har fått sådär jättemycket gjort än så länge, har hjälpt pappa ute i trädgården samt köpt min bussbiljett till Landvetter men annars har jag det mesta kvar. Måste städa, tvätta och ta tag i packningen. Men packa till USA är inte särskilt svårt så det ska nog gå ganska fort ändå. Kan knappt fatta att det bara är tre dagar tills jag åker och äntligen får träffa Brennan igen! Är så otroligt taggad verkligen, dom senaste fem månaderna har varken gått särskilt fort eller varit speciellt lätta så ska bli så skönt att bara få vara med honom i två veckor. 
 
Senare idag ska vi upp till kusinerna då min kusin Jacob också kommer vara iväg och resa hela våren så vi ska träffa dom lite och sen blir det nog stanna hemma ikväll och fixa inför USA samt bara kolla på film och mysa. Hade planer egentligen men känner att jag behöver det mer. Vi hörs snart vänner, pussar! 
 
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp