Mary Poppins

Tog inga bilder varken under eller efter showen direkt men här har ni en från deras avslutningsnummer iaf.

I lördags kväll var alltså jag och Brennan och kollade på Mary Poppins uppe på Dakota vilket var otroligt kul! Hade väldigt många kompisar från när jag var med som fortfarande var en del av musikalen i år också plus att fler kompisar än jag trodde hade kommit hem från college just den här helgen för att se showen så fick träffa flera fina vänner från choir och musikalen vilket var väldigt kul! Har inte direkt sagt till någon att jag är här då jag ändå bara är på Oakland och inte kan träffa någon så blev väldigt många förvånade men glada ansikten från både castmedlemmar och andra vänner vilket var skoj. 

Vi satt med Montana och Allison under showen och den var verkligen så stöööört bra!! Dakota har en väldigt duktig producer och koreograf och castet var som alltid riktigt grymt så jag är otroligt glad att jag fick chansen att gå och kolla. Mina favoritnummer var nog faktiskt dom stora ensemble numrena när alla dansare i castet var med för koreografin i dom numrena var verkligen så sjukt häftig! Min kompis Bethany hade huvudrollen som Mary Poppins i år (hon hade huvudrollen i Guys and Dolls också hennes sophomore year) och den tjejen är så otroligt duktig!! Vet att hon har varit på audition för flera musikalprogram inför nästa år och det ska bli väldigt kul att se vad det blir av henne för hon har en enorm talang. 

Efter showen hälsade vi på alla i castet och sedan åkte vi hem till Brennan då vi sov där även mellan lördag och söndag. Hade en väldigt bra kväll i alla fall och är som sagt väldigt glad att jag var här dom datumen dom hade show så att jag hade chans att gå!

USA |
Upp