Skottland 2016

Tre dagar efter att jag kom hem från USA så var det dags att hoppa på en buss tillbaka till Landvetter, den här gången för att flyga till Skottland tillsammans med Lydia. Hade några riktigt bra dagar och kommer helt klart åka tillbaka någon gång, vill hyra bil så man kan se mer av högländerna då flera av dom riktigt fina ställena är svåra att ta sig till. 


Vi spenderade första heldagen i Edinburgh där det var festival så det var sjukt mycket folk i staden och mycket gatuartister och sådär vilket var väldigt kul att se! Vi gick runt i princip hela staden, väldigt mysig stad verkligen tycker även jag som inte är en storstadsmänniska. På kvällen tog vi tåget upp till Inverness i högländerna där vi sedan hade våra andra två heldagar och om Edinburgh var mysigt var det inget emot den här staden, både jag och Lydia älskade den! Vi gick runt och kollade in allt första kvällen och den var verkligen helt underbar, en gammal stad precis vid vattnet med broar och ett slott och annat. Vi tog en tur därifrån till Loch Ness som ligger precis i närheten av staden, vi såg inget monster men däremot såg vi the Urquhart Castle vilket är en gammal slottsruin.

Skottland var otroligt vackert och det var riktigt kul att resa med en vän för en gångs skull haha, har ju mest rest själv. Ser fram emot nästa resa dit!

Resor |
Upp