Taggad på livet

 
Bild på min fina syster från igår när vi firade mig och två av mina kusiner ute i stugan
 
Är allmänt glad just nu och bara sjukt taggad på livet! Har äntligen kommit igång på gymmet igen, har fyllt 20, finaste Pao kom hem från Indien idag och en hel del annat. Har bland annat troligtvis hittat en tjej jag kan resa med i vår, dock kul om man är ett större gäng så är det någon av er bloggläsare som är sugen på att åka till Australien, Nya Zeeland och Bali februari-maj så får ni gärna hojta till! Men ser som sagt ut som om det har löst sig så hoppas verkligen att det blir så för hade varit så skönt att ha resesällskap och slippa åka själv. 
 
Annars hade jag idag mitt näst sista pass på McDonalds, är ledig imorgon och sen har jag truckutbildning på Ikea onsdag-fredag. Har sedan mitt första riktiga pass på måndag nästa vecka. Kommer bli så sjukt skönt med något nytt verkligen även om lager kanske inte är det roligaste jobbet. Men det blir bra pengar tills resan i vår! 
 
På tal om resa så har jag bokat biljetter tillbaka till USA, blir bara två veckor denna gången vilket är alldeles för lite i egentligen men bättre än inget plus att Brennan har skola hela tiden jag är där ändå. Får kolla på Netflix i hans rum medans han har lektioner eller nått! Åker i alla fall 2-16 februari, har ju heltid fram till 31 januari nu så kan inte åka tidigare vilket är lite segt men tror det blir bra ändå. Är sjukt taggad på att få åka tillbaka verkligen!
 
Nu ska jag se några seriavsnitt innan det blir sängen för min del, hoppas allt är bra med er vänner! Pussar! 
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp