Long time no see

Bild som mrs Buckner har tagit från Regionals efter att Brennan hade kvalat till States med vårt 4x800m team. Saknar honom verkligen massa massa....
 
Har verkligen varit dålig uppdatering här det senaste men har haft fullt upp med skola, gym och jobb. Gymnasiearbetet ska in nästa vecka så sen slipper jag äntligen det, men är massa annat nu det sista i trean plus jobb 1-4 gånger i veckan och en massa annat.
 
Sen sist har jag i princip bara jobbat, pluggat och gymmat, det är lite det mitt liv går ut på just nu då de flesta av mina vänner är iväg på annat håll så finns inte så mycket annat att göra. Har i alla fall hunnit med en 100 dagar till studenten fest och nedräkningen är i nuläget nere på 89 dagar!!! Har även skaffat mig en baldejt även om jag egentligen inte hade tänkt gå, blev sista minuten men tror det blir riktigt bra ändå! Taggar och längtar efter USA i princip varje dag och nu är det 92 dagar kvar. Alldeles för länge då jag helst bara skulle vilja krama om Brennan typ igår men alla säger att våren i trean går fort så får helt enkelt hoppas på att dom har rätt.
 
Ska försöka uppdatera lite bättre men vill egentligen mest ha med lite större händelser på bloggen, skola, jobb och gym är inte sådär jättekul att läsa om. Ha ni något särskilt ni vill läsa om kan ni ju därför hojta till så fixar jag det. Ha det fint vänner, pussar!
 
Livet i Sverige | | 2 kommentarer
Upp