Österrike 2015

 
Här kommer några bilder från resan till Österrike som jag var iväg på under påsklovet. Sjukt härlig vecka verkligen, behövde komma iväg lite och ladda om inför allt som är på gång i skolan nu framöver.
 
Åkte tillsammans med familjen och vi åkte med en bussresa på ca 50 personer, kände nästan alla som var med då det är många familjer som vi umgås med men tyvärr ingen i min ålder riktigt men det gick bra ändå. Vi åkte uppe på glaciären Hintertux dom flesta dagarna då det var alldeles för varmt för att åka någon annanstans (sista dagarna var det över 20 grader nere i dalen där vi bodde) men vi var även på två andra ställen och åkte vilket var kul då det blev lite variation. Första dagarna var det sjuuuukt dimmigt så man såg verkligen ingenting men sista dagarna var det riktigt härligt väder och man fick en sjukt fin bränna efter skidglasögonen. 
 
Sista slutspurten i skolan nu de kommande två veckorna och sen är det i princip bara matte nationella kvar i maj innan allt skolarbete är klart för gymnasiet! Så sjukt härlig känsla! Ska som sagt försöka bli bättre med uppdateringen nu när det börjar hända lite skoj saker även här i Svealandet. Kram finingar! 
 
Livet i Sverige, Resor | | En kommentar
Upp