YFU Hemkomstläger

 
Har haft en helt grym helg i Stockholm tillsammans med de andra YFUarna som var iväg som utbytesstudenter 13/14. Vi var inte alls lika många som vi var på PDO men de som jag har haft mest kontakt med under året var där och det var otroligt kul att träffa dom igen efter så lång tid! Kul att se några av dom man träffade på Hawaii och sådär också! 
 
Under helgen var vi indelade i grupper som vi hade olika sessions med där vi pratade om hur det har varit att komma hem, omvänd hemlängtan, hur våra år har varit, vilka problem vi har haft och lite allt möjligt. Verkligen otroligt skönt att kunna snacka med folk som förstår hur det är att komma hem efter ett sånt här år, är många som inte förstår hur jobbigt det faktiskt är. Dock märkte man att det var olika för många, en del tycker som jag att det är väldigt jobbigt att vara hemma igen medans en del bara tycker att det är skönt. Alla har också haft otroligt olika år så det var väldigt kul att höra allas berättelser. 
 
Förutom sessions har det också varit en del lekar och tävlingar, juniorfadder utbildning och bara allmänt gött häng. Är efter denna helgen officiellt volontär för YFU och är även juniorfadder för en tysk tjej som kommer bo i Jönköping nu i år vilket jag tycker ska bli väldigt kul! Bilderna ovan är tagna av en utav lägerledarna under helgen. 
 
Livet i Sverige, USA |
Upp