En lugnare helg

Har haft en riktigt lugn helg som jag spenderat mestadels med familjen vilket har varit ganska skönt. Inget plugg utan bara en väldig massa Greys Anatomy!

I fredags var både jag och mamma lediga så vi tog en riktig långpromenad i det härliga vädret med hunden på Högamon. Sjukt härligt ställe att gå på men tar så sjukt lång tid att ta sig dit bara. Annars gjorde jag inte särskilt mycket på fredagen! Lördagen började jag med ännu en långpromenad med hunden i skogen, den här gången i sällskap med pappa. Vi hittade lite svamp till hans glädje, själv gillar jag inte svamp alls. På kvällen körde vi filmkväll med hela familjen minus mamma som var i Stockholm, mys mys.

Idag har jag spenderat 10 timmar på Ikea lagret vilket var väldigt segt då det är ganska tomt där på söndagar men det blir goa pengar! Nu blir det sängen och ladda inför ny vecka! Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!

Livet i Sverige | | Kommentera

Farmers for a day

Igår var vi ute i stugan hela familjen och var bönder för en dag. I våras satte vi potatis, morötter, majs och annat som det nu var dags att ta upp.

Vi tog ut den gamla traktorn och alla gamla redskap och sen var det bara att köra. Det tog några timmar och jag var helt slut när vi kom men det var kul och särskilt kul var det att göra allt på riktigt gammaldags vis. Det var otroligt fint därute i alla fall, soligt och kändes verkligen att det var höst på gång nu med alla färger och sådär. Nu ska jag ta tag i lite plugg innan vi ska till kusinerna och fira lite födelsedagar.

Livet i Sverige | | Kommentera
Upp