Sista heldagen på Gili Air

Sista heldagen på Gili Air idag, kan knappt fatta att jag åker hem imorgon!! Eller ja, på söndag men jag tänker att det blir imorgon. Ska bli så skönt att komma hem! 

Idag hade jag tänkt spendera större delen av dagen på stranden men det var  högvatten och betydligt högre än det varit innan i veckan vilket gjorde att varje gång det kom en svallvåg från en båt så slog vågorna upp över i princip hela stranden så det gick inte riktigt ligga ned någonstans om man inte ville bli blöt. Dessutom så drog vågorna med sig massa sjögräs och annat så stranden var ändå inte särskilt mysig att ligga på så efter en och en halv timme bestämde jag mig för att dra tillbaka ock lägga mig vid poolen i stället. Bra beslut då det var betydligt skönare att ligga där! Har packat men annars bara slappat ikväll, i princip som alla kvällar här på Bali. 

Vid elva måste jag checka ut och vid tre ska jag vara vid hamnen för att checka in för min båt tillbaka till Bali och därimellan tänkte jag bara slappa vid poolen samt käka lite lunch. Båten tillbaka tar ca två och en halv timme och sen ska jag hitta shutteln och sen är det ca en och en halv timme från hamnen till flygplatsen. Kommer komma dit runt 8 så får nog vänta lite innan jag kan checka in så får se om jag kan hitta någonstans att äta och sen går mitt flyg vid halv ett på natten. 20 timmar tar resan sen totalt med två helt okej mellanlandningar och sen landar jag på Landvetter 15.15 på söndag! Taggad på att se er där hemma igen, pussar!

Backpacking 2016 |
#1 - - Anonym:

Välkommen hem 💞 Kram Ann

Svar: Tack så mycket Ann!
Sara Tyngel

Upp