Sista dagen på Gili T

Har haft en bra sista dag här på Gili T! Lämnade rummet runt halv elva och kom tillbaka halv sju så tyckte jag gjorde ett ganska bra jobb när det gäller att dra ut på en entimmes cykeltur till en hel dag.

Hyrde då alltså cykel idag med mål att cykla runt ön vilket hade gått väldigt fort om jag inte hade lagt mig och slappat några timmar på stranden vid olika tillfällen. I princip runt hela ön ägs stränderna av restauranger och hotell men lyckades hitta två ställen med öppen strand och faktiskt inte så mycket folk, dock är stranden och bottnen där inte alls lika bra och full av död korall men den duger fint för mig. Passade på att ta kort vid en av de många gungorna som finns här på Gili T, är nästan ett litet måste att ta kort på en sån när man är här. Vid klockan halv 6 cyklade jag och satte mig vid ett ställe där man kunde se solnedgången, sjukt fin solnedgång idag verkligen! Har inte redigerat någon av bilderna, dock var den inte så röd i verkligheten som den ser ut på ena bilden men den blev sån i kameran. Tog mig tillbaka till hostlet där jag duschade och gick ut och käkade och nu ska jag ta och packa då jag åker vidare till Gili Air i morgon bitti. Den ligger typ bara 15 minuter med båt härifrån och är väldigt lik Gili T men den ska vara lugnare och inte lika mycket fest och backpacker som den här ön. Blir nog bra i alla fall hoppas jag! 

Just nu är det nästan exakt en vecka tills mitt flyg landar i Sverige och jag ser verkligen fram emot att komma hem! Drömde liksom om apelsinjuice i natt, då vet man att man börjar få riktiga cravings. Har provat att köpa juice här men det är inte alls samma sak, dock hade dom riktig apelsinjuice på frukostbuffén på hotellet i Wellington och jag skämtar inte när jag säger att jag nog fyllde på mitt glas 6-7 gånger! Ska bli skönt att komma hem till eget rum, garderob (såå trött på att bo ur en ryggsäck), mammas mat, träning och apelsinjuice. Men nu är det alltså bara en vecka kvar och den ska jag se till att njuta av!

Backpacking 2016 |
Upp