Hemma i Sverige

Befinner mig nu alltså sedan igår eftermiddag på svensk mark igen och det är så otroligt skönt att vara hemma! Perfekt tid att komma hem också, är ju sånt otroligt väder här i Sverige just nu.

Flygresan gick utan problem vilket var väldigt skönt och kändes inte alltför lång trots att den trots allt tog totalt 20 timmar. Flög med Qatar vilket var ett nytt bolag för mig men tycker dom var riktigt bra! Blev upphämtad av pappa och Daniel på flygplatsen och sen spenderade jag dagen med att träffa familj samt packa upp ryggsäcken. Njuter av att vara hemma igen, har redan flera roliga saker att se fram emot och på torsdag kommer Brennan vilket ska bli så härligt!

Stort tack till er som har följt min resa här på bloggen, kanske blir lite småuppdateringar då och då framöver om det händer något speciellt men kommer inte hålla uppe samma uppdatering som när jag var borta. Nu ser jag i alla fall fram emot en sommar i Sverige och jag är redan taggad på att planera nya äventyr! 

Backpacking 2016, Livet i Sverige |
#1 - - Li:

Så skönt att resan hem gick bra!!
Och snälla, uppdatera lite grann nu när du är hemma ändå, och även när ni ska resa iväg. Är så kul att läsa:DD!

Svar: Åh men hej Li!! Haha lite uppdatering blir det nog bara inte lika mycket som när jag va iväg, händer ju inte så mycket här hemma. Hoppas allt är bra med dig!
Sara Tyngel

#2 - - L:

Åh vad skönt att vara hemma! Skulle inte du kunna sammanställa din resa lite? Tipsa om platser att besöka och hur länge man bör vara där, men också budget och packning för oss som också funderar på att backpacka?

Svar: Det skulle jag absolut kunna fixa! Det kan nog ta ett tag eftersom Brennan är här men ska försöka få upp det dom närmsta veckorna☺️
Sara Tyngel

Upp