London

Förra veckan söndag-torsdag så var jag och Brennan i London. Tredje gången för mig och första gången för honom så vi gjorde alla typiska turistgrejer och hade några riktigt härliga dagar!
 
Vi var vid Abbey Road, Piccadilly Circus, M&M affären, Towern, Big Ben, London Eye, Notting Hill, Harrods, Buckingham Palace, Madame Tussauds och en massa annat. Vi gick runt hela London i princip. Sista dagen hade vi fixat biljetter till musikalen Wicked och åååh vad bra den var!! Kan helt klart rekommendera er att se den om ni åker till London inom en snar framtid. Den eller Lejonkungen såklart, den är alltid en klar hit. Vi hade i alla fall fått riktigt bra platser för ett ganska billigt pris ändå och i och med att vi gick på matine föreställningen (mitt på dagen) var det mest vi och skolbarn vilket gjorde att man inte hade några problem att se, dom är ju korta allihop. Efter föreställningen mötte vi upp min fina vän Agnes som jag träffade i och med mitt utbytesår 2013/2014 då hon åkte till USA med samma organisation som jag. Hon kommer från Göteborg men bor och jobbar nu i London och det var otroligt kul att träffa henne och prata ikapp lite då vi inte har setts på ett och ett halvt år. 
 
Idag ska vi åka occh köra gocart med några vänner till mig vilket ska bli otroligt kul! Nästa vecka ska jag jobba hos pappa, dags att få ihop lite pengar igen då jag är helt pank efter resan... Blev inte bokad något på Ikea tyvärr så skönt att kunna hoppa in hos pappa när det behövs! Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
Resor | | Kommentera

Första veckan hemma

Jag har nu varit hemma en vecka och det har varit så otroligt skönt! Har mest tagit det lugnt, fått i ordning allt efter resan samt träffat lite fina vänner.

I torsdags kom Brennan hit och det var så otroligt skönt att träffa honom! I torsdags och fredags tog vi det mest lugnt och bara umgicks vilket var väldigt behövligt. Idag var vi på bröllop då en barndomsvän till mig gifte sig, vi var bara på vigseln som var riktigt fin och min vän var så lycklig och jag är så glad för hennes skull! Sen på kvällen kom lite kompisar till mig över, bortsett från Jonatan som jag ju träffade några gånger i Australien så hade jag inte sett någon av dom sen i julas så var otroligt kul att träffa alla igen även om vi inte var så många idag. Brennan verkar trivas med alla också vilket är kul att se! Imorgon åker vi till London för några dagar, tredje gången på flygplatsen den här veckan men det ska bli kul. Älskar London! Hoppas allt är fint med er vänner, tänkte att det kanske var dags att slänga in lite uppdatering. Pussar!

Livet i Sverige | | Kommentera

Hemma i Sverige

Befinner mig nu alltså sedan igår eftermiddag på svensk mark igen och det är så otroligt skönt att vara hemma! Perfekt tid att komma hem också, är ju sånt otroligt väder här i Sverige just nu.

Flygresan gick utan problem vilket var väldigt skönt och kändes inte alltför lång trots att den trots allt tog totalt 20 timmar. Flög med Qatar vilket var ett nytt bolag för mig men tycker dom var riktigt bra! Blev upphämtad av pappa och Daniel på flygplatsen och sen spenderade jag dagen med att träffa familj samt packa upp ryggsäcken. Njuter av att vara hemma igen, har redan flera roliga saker att se fram emot och på torsdag kommer Brennan vilket ska bli så härligt!

Stort tack till er som har följt min resa här på bloggen, kanske blir lite småuppdateringar då och då framöver om det händer något speciellt men kommer inte hålla uppe samma uppdatering som när jag var borta. Nu ser jag i alla fall fram emot en sommar i Sverige och jag är redan taggad på att planera nya äventyr! 

Upp