The Byron Bay lighthouse

Det har varit helt underbart väder här i Byron idag och efter en skön sovmorgon (för att vara här i Australien, går inte sova så länge när man delar rum med massa andra) samt en trevlig frukost tillsammans med en kille från England som jag träffade i Yamba men tyvärr har glömt bort namnet på så spenderade jag sedan några timmar på stranden tillsammans med Li och Anna från Sverige, samma tjejer som jag hängde med igår. Vi lånade med oss bodyboards från hostlet då man kan få låna det gratis men det blev inte så mycket åkande då vågorna var alldeles för stora. Blev en del bad och mycket sol i alla fall vilket var väldigt skönt! 

Efter några timmar gick vi tillbaka till hostlet och gjorde lunch samt satt och snackade ett tag och sedan gjorde jag mig i ordning för att gå upp till fyren dom har här i Byron Bay för att titta på solnedgången. Med en massa fotopauser tog det ca en timme att gå upp och det var en otroligt varm promenad men det var helt klart värt det! Sjukt fin utsikt hela vägen upp och jag såg även en wallaby (vet inte vad dom heter på svenska, ser ut som en liten känguru typ) men den försvann tyvärr iväg innan jag hann få upp kameran. På väg upp till fyren passerade jag även den östligaste punkten på Australiens fastland, i alla fall enligt vad det stog på någon skylt. När jag väl kom fram fick jag sitta och vänta ett tag för att se solnedgången men det var det värt för det var riktigt fint där uppifrån! Soluppgången ska vara ännu bättre men den är vid strax efter 6 på morgonen så det blir ingenting med det. 

Resten av kvällen blev bara fixa käk, läsa samt snacka med tjejerna på mitt rum. Imorgon ska det bli bra väder igen och det ser ut att bli sista dagen med sol på ett tag så det får bli ännu mera strandhäng! Såg att ni fått mer snö där hemma, jag ska tänka på er när jag ligger på stranden i 28 graders värme. Pussar!

Backpacking 2016 |
Upp