Noosa

Har nu lämnat Brisbane och kommit fram till Noosa. Var ca två timmar på bussen, skönt att dom senaste stoppen har varit ganska nära varandra ändå. 

Hostlet jag bor på är helt okej, samma upplägg som i Surfers med två rum med sängar och sen delar man kök och badrum. Det ligger dock ganska långt från samhället och huvudstranden, det är ca 40min promenad dit eller något sånt. Det ligger dock ganska nära naturreservatet som finns här i Noosa som är riktigt stort och ska vara väldigt fint så hoppas på att kunna utforska det lite. Idag har jag dock i princip inte gjort någonting då det har ösregnat hela dagen, ser tyvärr ut att bli likadant imorgon men man kanske får bita ihop när man ändå bara har två heldagar här. Ska dock bli sol på måndag verkar det som tack och lov! Men idag har jag bara varit på hostlet som som sagt är helt okej, funkar för tre nätter i alla fall även om det är väldigt stor skillnad när man kommer från ett så stort och fräscht hostel som jag bodde på i Brisbane. Värmde mat strax efter att jag kom hit (fjärde dagen med chili con carne och har fortfarande en portion kvar) samt snackade lite med en kille på mitt rum från Sverige som också kom idag. Sen visade det sig att en tjej från Tyskland som jag delade rum med första natten i Yamba bor i samma rum som mig här också så har mest suttit och pratat med henne och en annan tysk tjej hela kvällen. 

Nu blir det nog tidig kväll då jag blev väckt vid klockan 4 i morse av dom danska tjejerna som tydligen inte har fattat den oskrivna regeln om att om du ska checka ut tidigt måste man packa sina grejer kvällen innan och inte hålla på och prassla med påsar och annat precis innan man ska åka. Blev dessutom väckt av något alarm vid klockan halv ett på natten så blev inte mycket sömn. Så blir till att få sömn och sen förhoppningsvis gå runt och upptäcka Noosa imorgon!

Backpacking 2016 |
Upp