Last day in Byron Bay

Idag är alltså sista dagen i Byron Bay vilket är lite tråkigt då jag har trivts väldigt bra här men samtidigt är jag taggad på att åka vidare utmed kusten och se nya platser.

Satt och pratade med Anna och Li på förmiddagen fram till att deras buss gick (kommer träffa dom i både surfers och Brisbane vilket kommer bli väldigt kul!) och sedan gick jag ner till stranden en sväng då det var otroligt härligt väder. Duggregnade dock ett tag när jag var där nere men solen fortsatte skina så bestämde mig för att ligga kvar och tack och lov slutade det regna ganska snabbt. Var dock nästan för varmt för att ligga på stranden idag då det inte var någon vind över huvud taget så jag var bara där i någon timme innan jag kände att jag hade svettats tillräckligt så jag gick tillbaka till hostlet och duschade samt lagade mat. Sjätte dagen i rad med kyckling, ska nog försöka fixa något annat nu när jag kommer till surfers. Facetimeade med Brennan ett tag och sen tog jag en härlig promenad då det hade blivit lite mer behaglig temperatur ute så det var riktigt skönt. 

Nu ska jag dra upp till mitt rum och packa då bussen mot surfers paradise rullar vid 11.25 imorgon. Taggad på en ny plats och förhoppningsvis lite nya människor!

Backpacking 2016 |
Upp