Good times

Har inte haft tid att föra över bilder från kameran och fotade inget med mobilen mer än på den här palmen så den får helt enkelt duga! Har haft en riktigt bra dag här i Noosa i alla fall, hade gärna stannat längre om det inte var för att jag ska till Fraser island på onsdag. Var väldigt skeptiskt till hostlet när jag kom hit så har trivts mycket bättre än jag trodde, är väldigt härlig stämning här och mycket gött folk!

På förmiddagen gick jag och två tyska killar en sväng igenom nationalparken ner till huvudstranden. Vi gick igenom parken i stället för utmed kusten som vi gjorde igår och det fanns inte jättemycket att se men det var fin natur ändå. När vi kom fram till stranden låg vi där och slappade några timmar innan vi hoppade på shuttle bussen upp till hostlet. På hostlet tog jag bara en snabb dusch, bytte om samt fixade lite grejer innan jag åkte tillbaka ner till huvudstranden med bussen för att möta upp Jonatan och Helga som kom till Noosa idag, har inte sett dom sen jul så var såå kul att se dom igen! Vi gick och käkade (så gott var det efter fem dagar med chili con carne!!) och satt och snackade riktigt länge innan dom skjutsade tillbaka mig till hostlet och dom själva skulle ge sig iväg att hitta sovplats då dom sover i bilen. 

Satt och snackade med några tyskar ett tag och sen gick jag med två tjejer från Frankrike och Finland som flyttade in i mitt rum idag ner till stranden för att titta på stjärnorna, man såg sjukt många och det var verkligen så fint!! Sen gick vi tillbaka och satte oss i vårt kök och snackade med två killar från England och en kille från Kanada, det är vi som bor i den här "lägenheten" just nu och alltså delar kök och sådär. Riktigt trevligt och jag tror att det idag är nästan första gången sen jag kom hit som jag är i säng efter midnatt, ofta är jag så trött att jag somnar ganska tidigt. 

Nu blir det sova i alla fall, ska ju iväg till Rainbow Beach imorgon som min tur till Fraser avgår från. Inget spännande ställe utan är enbart där för Fraser så blir bara en natt före och en natt efter. Vi hörs vänner, pussar!

Backpacking 2016 |
#1 - - Anonym:

hej, en konstig fråga.. var gjorde du ditt smink till balen, blev du nöjd, hur mycket kostade det? hoppas du har det jättebra!

Svar: Gjorde det hos en tjej som har salong i Bankeryd, kommer inte ihåg exakt vad det kostade men runt 1000kr tror jag! Yes jag blev nöjd! :)
Sara Tyngel

Upp