Farmers market och stranden

Vaknade till ösregn även i morse så såg ut att bli en lika seg dag som igår men vid tio hade det faktiskt klarnat upp och resten av dagen hade vi riktigt härligt väder med strålande sol.

Jag och dom svenska tjejerna jag stötte ihop med i köket igår började med att gå till en farmers market, mysigt att gå runt där men den var betydligt mindre än vi trodde den skulle vara så vi var inte där så länge. Vi gick runt i Byron ett tag och sen hade solen kommit fram på riktigt så vi gick tillbaka till hostlet och bytte om till badkläder och drog sedan ner till stranden där vi sen spenderade några timmar. Var riktigt skönt i vattnet faktiskt och inte alltför stora vågor så det gick att bada och jag har nu äntligen fått lite mer färg så jag inte ser lika blek ut. När vi kände att vi hade fått nog av solen drog vi tillbaka till hostlet och jag lagade då lunch och resten av dagen har jag mest slappat med en bok vilket har varit ganska skönt. Tog och sprang en stund på kvällen och tog då bilderna ni ser ovan, riktigt härlig springtur faktiskt! 

Imorgon ska det också bli sol så blir nog att spendera mer tid på stranden skulle jag tro. Nu ska jag fortsätta kolla lite på Pretty Woman som visas i ett av samlingsrummen, vi hörs vänner!

Backpacking 2016 |
Upp