Byron Bay

Har tyvärr inga bilder från idag så får bli en annan version av bilden från igår 

Har nu alltså kommit fram till Byron Bay där jag ska vara ända tills måndag, blir ett ganska långt stopp här med andra ord och förhoppningsvis blir det bra! Trivs i alla fall än så länge, hostlet jag bor på är väldigt nice med pool och allting plus att det bara ligger ca 200m från havet. Det har dock ösregnat hela dagen så har inte kunnat utnyttja något av det och det ser ut att bli likadant imorgon tyvärr, ser dock lite bättre ut senare i veckan sen. Bor i ett fem-rum men delar bara med två tjejer, dom är från Danmark och sjukt osociala (pratar enbart danska med varandra hela tiden och dom låg och sov redan vid klockan 9) så hoppas på att det kommer lite annat folk senare i veckan. 

Kunde i alla fall checka in direkt när jag kom idag vilket var väldigt skönt då man oftast måste vänta ett tag på att få rummet. Chillade därför där ett tag innan jag gick till köket för att lämna den lilla maten jag hade med mig och när jag var där stötte jag ihop med Thess från England som jag sedan har spenderat dagen med. Vi gick bland annat och handlade mat så har nu mat som borde räcka för hela veckan så jag slipper äta ute och jag kan på så sätt spara lite pengar. Lagade mat samt hängde i köket ett tag när vi kom tillbaka innan jag återigen gick tillbaka till rummet och chillade lite, då hade danskarna flyttat in så försökte prata lite med dom men det gick inte så bra. Nu på kvällen gick vi först på ett event som en kille på gatan promotade när vi gick och köpte mat som skulle innebära gratis middag och gratis dricka på en populär backpacker klubb här i Byron men det där med middag visade sig inte stämma utan det var snarare bara gratis liten förrätt och då ingen av oss dricker bestämde vi oss för att gå tillbaka till hostlet och fixa mat själva i stället. Var dessutom sjukt mycket folk där så det kändes lika bra. 

Det har i alla fall varit en helt okej första dag, hoppas på att träffa lite mer nytt folk imorgon samt som sagt att jag kanske får lite nya rumskompisar. Ska ju bli dåligt väder så alla lär ju hänga på hostlet i alla fall vilket ju är bra om man vill träffa folk. Vi hörs vänner, pussar!

Backpacking 2016 |
Upp