Scoutläger 2016

Har haft en sååå bra vecka tillsammans med gänget på nedersta bilden och hela Bankeryds UV-scoutkår vilket i år innebar ca 130 scouter, ledarscouter och ledare. Så glad att jag valde att hänga med! 

Jag åkte ut till lägret sent tisdag eftermiddag efter att ha lämnat av Brennan på flygplatsen och hamnade efter lite bytande i patrull Lodjuret där jag blev ansvarig ledare då jag var den enda som var med hela veckan. Lite kaos då jag inte varit på läger och gjort något scoutigt på fyra år men det gick bra och jag hade en riktigt go patrull! Under veckan har vi lagat mat över öppen eld, sovit i tält, slagits med en massa knott, paddlat kanot, badat (och tvättat håret) i en iskall sjö då det inte fanns duschar, haft roliga lägerbål, gått en härlig spårning, haft goa möten, haft roliga tävlingar, haft projekt och mycket mycket annat! Jag hade dessutom ansvar för ledarscoutskvällarna tillsammans med några andra samt att jag sjöng på andakterna på kvällarna. Det i kombination med att jag ledde vårt byrop gjorde att jag i princip inte hade någon röst alls kvar i slutet av veckan. När jag kom hem igår märktes allt jobb och den lilla sömn jag fick i veckan av och på eftermiddagen bröt världens förkylning ut och den håller även i sig idag så jag valde att sjukanmäla mig så kroppen får vila, har legat och sovit hela dagen och inte orkat någonting. Hoppas det går över inatt annars får jag sjukanmäla mig imorgon också, har i alla fall sena skiftet så slipper vakna vid klockan fyra.

Hur som helst har det varit en bra vecka och som sagt är jag glad att jag valde att följa med! Hoppas verkligen jag kan följa med nästa år också! 

Livet i Sverige |
Upp