Summertime

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av sommarvärmen som har slagit till denna veckan! Tänkte att det var dags för lite uppdatering så här får ni ett litet inlägg.

Lite bilder från de tre senaste dagarna. I måndags var vi i Borås då pappa skulle få prova att flyga ett flygplan, han fick det av mig och mina syskon när han fyllde 50 förra året. Efter att han hade flugit fick vi andra i familjen prova att flyga en kort sväng, var nog uppe ca 10min kanske, och det var riktigt häftigt!! Sån känsla att få flyga själv liksom! I tisdags jobbad jag halv sex till två och sedan åkte jag med ett gäng fina jobbarkompisar till Västersjön där vi fikade, badade och hade det trevligt. Karl ska ut och resa i 8 månader, jag ska börja plugga och Martin ska plugga till pilot i Kanada så gänget försvinner lite till hösten och därför var det kul att göra något ihop annat än jobb. Jag jobbade även idag och sen på eftermiddagen åkte jag ut till stugan där familjen, mormor och morfar samt två av kusinerna var. Hade en riktigt härlig eftermiddag/kväll då vi åkte ut med båten och åkte ring samt badade i Vättern och lite annat. Ska vara här till fredag vilket blir mysigt!

En annan kul grej som hände i veckan var att jag och Lydia bokade en resa till Skottland i augusti! Åker till USA nästa vecka, är där i två veckor sen hem tre dagar och sen bär det av igen. Blir bara fem dagar då vi ska hem till inspark och annat men tror det blir bra ändå. Har blivit mycket resande det senaste halvåret men man får ju passa på när man kan! Ha det fint vänner, pussar!

Livet i Sverige |
Upp