Niagarafallen

Befinner mig sen i tisdags i USA, kommer vara här i 16 dagar. Riktigt härligt!

Torsdag-fredag åkte vi till Niagarafallen vilket var riktigt häftigt! Vi åkte genom Kanada och bodde på den kanadensiska sidan vilket också är den sidan man ser fallen bäst. Hade riktigt häftig utsikt från vårt rum och första dagen gick vi ner och kollade på fallen och dom är verkligen riktigt mäktiga!! Sjukt stora och som ni ser på det stora fallet så blir det typ ett stort dimmoln i mitten av fallet på grund av kraften i vattnet och när man stod nära var det som att stå i ett regnoväder på grund av allt vatten som skvätte runtom.

På fredagen hade vi bokat en båttur med Maid of the Mist som gick ända upp till fallen. Den avgick dock från den amerikanska sidan så vi fick åka över gränsen in i New York för turen. Vi fick snygga blå ponchos då det var ännu mer mist när man var precis under fallen än när man var ovanför dom så man blev helt dyngsur. Sjukt mäktigt var det i alla fall! Efter turen fick vi köa i ca en timme för att komma tillbaka in till Kanada för att sedan ha ca fem timmar hem vilket då inkluderade ännu en kö för att korsa gränsen, den här gången in till USA igen. Korsade alltså gränsen tre gånger på en dag, blev så då vi inte visste att det gick en båttur från den kanadensiska sidan också. Två bra dagar var det i alla fall!

Resor, USA | | En kommentar

En dag i Klinten

Hade några riktigt sköna dagar ute i stugan onsdag-fredag då vi åkte massa båt och ring, badade, grillade, spelade spel och massa annat. I fredags kväll åkte jag hem efter en snabb tur till stan för att hämta ut min nya mobil (en rosa iPhone SE, looove it) och sov sedan hemma för att kunna hänga med på lördagens äventyr.

På lördagen åkte vi nämligen ut ett gäng till Oskars stuga och hade en riktigt härlig dag! Gick runt i badkläder från att vi kom dit vid två tills klockan var närmre åtta, vi åkte massa båt och ring, badade flera gånger om, spelade krocket, grillade, fikade, spelade spel, skrattade en hel massa och hade det riktigt gött. Vädret kunde verkligen inte varit bättre och det var hel klart höjdpunkten på sommaren! Behöver mer sånna här dagar med fina vänner känner jag.

Idag blir en riktig slappardag, imorgon måste jag packa och sen på tisdag blir det USA. Nu ska jag dyka ner i några avsnitt av Grey's Anatomy, ha det fint vänner!

Livet i Sverige | | Kommentera

Summertime

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av sommarvärmen som har slagit till denna veckan! Tänkte att det var dags för lite uppdatering så här får ni ett litet inlägg.

Lite bilder från de tre senaste dagarna. I måndags var vi i Borås då pappa skulle få prova att flyga ett flygplan, han fick det av mig och mina syskon när han fyllde 50 förra året. Efter att han hade flugit fick vi andra i familjen prova att flyga en kort sväng, var nog uppe ca 10min kanske, och det var riktigt häftigt!! Sån känsla att få flyga själv liksom! I tisdags jobbad jag halv sex till två och sedan åkte jag med ett gäng fina jobbarkompisar till Västersjön där vi fikade, badade och hade det trevligt. Karl ska ut och resa i 8 månader, jag ska börja plugga och Martin ska plugga till pilot i Kanada så gänget försvinner lite till hösten och därför var det kul att göra något ihop annat än jobb. Jag jobbade även idag och sen på eftermiddagen åkte jag ut till stugan där familjen, mormor och morfar samt två av kusinerna var. Hade en riktigt härlig eftermiddag/kväll då vi åkte ut med båten och åkte ring samt badade i Vättern och lite annat. Ska vara här till fredag vilket blir mysigt!

En annan kul grej som hände i veckan var att jag och Lydia bokade en resa till Skottland i augusti! Åker till USA nästa vecka, är där i två veckor sen hem tre dagar och sen bär det av igen. Blir bara fem dagar då vi ska hem till inspark och annat men tror det blir bra ändå. Har blivit mycket resande det senaste halvåret men man får ju passa på när man kan! Ha det fint vänner, pussar!

Livet i Sverige | | Kommentera
Upp