2016

 
Nytt år och då är det kanske dags för en liten uppdatering! Är ju snart dags för mig att resa iväg och då vill jag gärna ha igång bloggen så jag kan uppdatera när jag är borta.
 
Sen sist har det hänt en hel del. Har jobbat mina 3 första månader på IKEA, trivs väldigt bra och har otroligt goa jobbarkompisar så har varit några riktigt bra månader. Har nu bara några veckor kvar innan resan och sedan kommer jag tillbaka som timvikarie så jag kan hoppa in lite när dom behöver, var tvungen att tacka nej till förlängt kontrakt eftersom jag ju ska iväg. 
 
Annars så har jag givetvis firat jul och nyår, umgåtts med fina vänner då vi alla kommer vara utspridda på olika ställen i världen under våren och lite andra småsaker. Man hinner tyvärr inte med så mycket när man jobbar skift har jag märkt. Jag har i alla fall bokat alla flyg inför resan, blir så att jag åker själv så förhoppningsvis träffar jag väl sedan folk där nere! Åker i alla fall till Sydney den 21 februari, har bara 4 dagar från att jag kommer hem från USA tills jag åker men kommer ha fixat det mesta innan så tror det är lugnt. Sedan blir det 6 veckor Australien, 3 Nya Zeeland och 2 Bali. Tror det blir riktigt bra, jag är taggad! Sen har jag bara 27 dagar kvar till USA också vilket gör mig så sjukt glad, saknar Brennan massa så ska bli så skönt att komma tillbaka och bara umgås med honom. 
 
Lär inte hända så mycket spännande här hemma innan jag åker men ska försöka få upp några inlägg, och annars hoppas jag att ni är taggade på att följa min resa när jag drar iväg om lite mer än en månad. Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
Livet i Sverige |
Upp