Sista dagen på IKEA

 
Hade igår min sista dag på IKEA på tre månader, har trivts väldigt bra de månadarna jag har varit där men ska faktiskt bli väldigt skönt med en paus samt att jag inte behöver jobba heltid när jag kommer tillbaka om jag inte vill. Fick i alla fall väldigt mycket beröm och tack från min gruppchef och mycket lycka till önskningar från alla jobbarkompisar, känns kul att man ändå har kommit in i gruppen så pass bra på ändå ganska kort tid. 
 
Direkt efter jobbet åkte jag igår hem till min jobbarkompis Frida där det blev lite tjejmys, tanken var egentligen att jag skulle sova över men skippade det till slut och åkte hem i stället. Känner att det kommer bli tillräckligt mycket sova borta ändå de närmsta månaderna och det finns ju faktiskt inget som slår ens egen säng lol. 
 
Dagen ska egentligen gå åt till resefix men kan inte påstå att jag har fått sådär jättemycket gjort än så länge, har hjälpt pappa ute i trädgården samt köpt min bussbiljett till Landvetter men annars har jag det mesta kvar. Måste städa, tvätta och ta tag i packningen. Men packa till USA är inte särskilt svårt så det ska nog gå ganska fort ändå. Kan knappt fatta att det bara är tre dagar tills jag åker och äntligen får träffa Brennan igen! Är så otroligt taggad verkligen, dom senaste fem månaderna har varken gått särskilt fort eller varit speciellt lätta så ska bli så skönt att bara få vara med honom i två veckor. 
 
Senare idag ska vi upp till kusinerna då min kusin Jacob också kommer vara iväg och resa hela våren så vi ska träffa dom lite och sen blir det nog stanna hemma ikväll och fixa inför USA samt bara kolla på film och mysa. Hade planer egentligen men känner att jag behöver det mer. Vi hörs snart vänner, pussar! 
 
 
Livet i Sverige | | Kommentera

Winter Wonderland

 
Lite bilder som jag fotade i tisdags efter jobbet eftersom det hade kommit så sjukt mycket snö under natten. Dammade av kameran och drog med min hunden ner till Vättern där det som vanligt var helt sjukt fint. Min bror ville även han vara med på bild när jag kom hem, var dock lite mörkt då så bilderna blev tyvärr ganska brusiga.
 
Jobbar nu min sista tidiga vecka på IKEA innan resan, imorgon är alltså tack och lov sista dagen på länge som alarmet är ställt på 04.20. Sen är det bara en vecka till och sedan åker jag! Ska bli så otroligt skönt att komma iväg! Har gjort lite resefix det senaste men känner ändå att jag måste komma igång och göra mer. Har köpt ny reseväska till USA i alla fall då min andra är alldeles för stor och klumpig att ha med sig för bara två veckor. Har även tagit fram min gamla ryggsäck som jag ska ha till Australien, köpt ny adapter samt fixat reseförsäkring och lite annat. Har dock en hel del kvar på min lista och alltså bara en vecka på mig att fixa det, är väl dags att sätta igång nu kanske.
 
Nej nu ska jag kolla lite serier innan det blir i säng tidigt för att orka med ett sista tidigt skift på jobbet imorgon. Vi hörs vänner, pussar!
 
Livet i Sverige | | Kommentera

2016

 
Nytt år och då är det kanske dags för en liten uppdatering! Är ju snart dags för mig att resa iväg och då vill jag gärna ha igång bloggen så jag kan uppdatera när jag är borta.
 
Sen sist har det hänt en hel del. Har jobbat mina 3 första månader på IKEA, trivs väldigt bra och har otroligt goa jobbarkompisar så har varit några riktigt bra månader. Har nu bara några veckor kvar innan resan och sedan kommer jag tillbaka som timvikarie så jag kan hoppa in lite när dom behöver, var tvungen att tacka nej till förlängt kontrakt eftersom jag ju ska iväg. 
 
Annars så har jag givetvis firat jul och nyår, umgåtts med fina vänner då vi alla kommer vara utspridda på olika ställen i världen under våren och lite andra småsaker. Man hinner tyvärr inte med så mycket när man jobbar skift har jag märkt. Jag har i alla fall bokat alla flyg inför resan, blir så att jag åker själv så förhoppningsvis träffar jag väl sedan folk där nere! Åker i alla fall till Sydney den 21 februari, har bara 4 dagar från att jag kommer hem från USA tills jag åker men kommer ha fixat det mesta innan så tror det är lugnt. Sedan blir det 6 veckor Australien, 3 Nya Zeeland och 2 Bali. Tror det blir riktigt bra, jag är taggad! Sen har jag bara 27 dagar kvar till USA också vilket gör mig så sjukt glad, saknar Brennan massa så ska bli så skönt att komma tillbaka och bara umgås med honom. 
 
Lär inte hända så mycket spännande här hemma innan jag åker men ska försöka få upp några inlägg, och annars hoppas jag att ni är taggade på att följa min resa när jag drar iväg om lite mer än en månad. Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp