Valentines Day

Vi försökte oss på att ta en cute valentines day bild men lyckades inte ta någon som båda (läs jag) blev nöjd med så vi gav upp

Igår var det alltså alla hjärtans dag här i USA, något som affärerna har laddat för länge med massvis av choklad, blommor, nallar och annat. Jag och Brennan gjorde ingen större grej av det, gick till practice på morgonen och sedan gjorde vi oss i ordning för att åka tillbaka mot Oakland. På vägen stannade vi för att äta på Mongolian bbq vilket som alltid var sjukt gott och därefter åkte vi till Dairy Queen vilket också var väldigt gott precis som vanligt. Finns farligt mycket god onyttig mat i det här landet... Fick choklad av Brennan (Reeses såklart) och vi slappade på hans rum ett tag innan vi åkte och käkade igen, den här gången med Jake och Patrick. Var fortfarande mätt från mongolian men Patrick lovade att betala då han precis hade vunnit pengar på att spela kort så vi följde med, mat går ju alltid ner! Blev Buffalo Wild Wings (B-dubs) vilket inte är någon skräll när det gäller dom här killarna då dom är där väldigt ofta.

Väl tillbaka på rummet lyckades jag få Brennan att kolla på The Notebook med mig och sen blev det sova då Brennan hade lektioner idag. Är nu alltså inne på min sista heldag i USA, vill verkligen inte åka hem men det som gör det hela lite enklare är att jag åker till Australien på söndag, alltså om mindre än en vecka! Stört! Plus att vi senare idag ska boka Brennans biljetter till Sverige vilket innebär att jag får se min favorit bara några dagar efter att jag har landat från min resa. Så har i alla fall något att se fram emot när jag lämnar den här gången. Nu ska jag kolla på Community tills Brennan kommer tillbaka från sina lektioner, vi ses snart vänner. Pussar! 

USA |
#1 - - Anonym:

Men du längtar väl efter oss?

Upp