Sydney Opera House


Idag har det varit mulet och kom även några regndroppar mitt på dagen men det har fortfarande varit runt 26 grader, nästan skönt att inte ha strålande sol hela tiden. 

Jag började dagen med att möta upp min jobbarkompis Frida och hennes pojkvän Oskar (man åker alltså till Australien och lyckas ändå hamna på samma ställe som folk från Jönköping), dom hade sin sista dag i Sydney idag så kul att hinna träffa dom innan dom drar vidare. Vi kommer dock vara i Yamba samtidigt (mitt nästa stopp) och kanske även Byron Bay (tredje stoppet) så kommer träffa dom igen under resan. Vi gick i alla fall till en marknad där vi gick omkring ett tag samt att vi var inne i en galleria och kollade. Sjukt synd att jag har tight budget och full väska för hade kunnat köpa en hel del där inne. Spenderade några timmar med dom iaf innan dom drog vidare och jag tog bussen ner till opera huset.

Gick runt där nere ett tag, tog lite kort och kollade omkring. Kan väl inte påstå att operahuset är något särskilt men det är ju något man helt enkelt måste se när man är i Sydney. Platsen kryllade i alla fall av japaner så har nog lyckats komma med i ett och annat japanskt fotoalbum nu kan jag tänka mig. Dom är verkligen överallt med sina kameror och selfiesticks! Blev väldigt trött i benen av allt gående jag har gjort idag så chillade i en park ett tag innan jag gick och köpte mat att ta med mig till Yamba då jag har hört att deras matbutik är ganska dyr. 

Just nu ligger jag och chillar på rummet och försöker komma på vad jag ska hitta på ikväll, det är ju ändå fredag så något borde man kanske hitta på. Imorgon har jag alltså min sista dag i Sydney, dock så har jag en nattbuss upp till Yamba så den går inte förräns vid 11 på kvällen. Hade jag vetat det hade jag nog bokat en natt mindre i Sydney men nu blev det såhär så får se vad jag hittar på från att jag checkar ut vid klockan 10 imon. Men det löser sig nog. Ha en bra fredag vänner, pussar!

Backpacking 2016 |
Upp