Senaste dagarna

Tänkte att det var dags för lite uppdatering från dom senaste dagarna. Torsdag hände inget speciellt, Brennan hade lektioner och däremellan åt vi lunch med några kompisar till honom. Annars hängde vi bara med Jake och Patrick. 

Fredag hade Brennan lektioner igen och sen åkte vi plus Jake till walmart för att köpa lite mat som Brennan kan ha i sitt rum. Under tiden vi var där ringde Brennans mamma och sa att Brennan var tvungen att hjälpa sin bror Blake med att jobba på Dakota då han inte hade någon som kunde ta jv basketmatcherna. Så vi åkte till Macomb och medans Brennan jobbade spenderade jag tid med Brennans mamma och syster. Vi bestämde oss sedan för att stanna i Macomb för natten så i stället för att åka tillbaka Oakland gick vi på bio på kvällen. Det blev Dirty Grandpa, sjukt rolig och väldigt inappropriate film. 

På lördagen åkte vi upp till Dakota när dom hade träning, Brennan sprang och jag pratade bara med Zar. Efter det åkte vi och bowlade med ett gäng och sen käkade jag och Brennan glass innan vi åkte tillbaka till Oakland. Idag har vi varit och käkat på IHOP och snart är det dags att kolla på the Super Bowl. Helt ärligt vet jag inte ens vilka lag som spelar men ändå. Hoppas allt är bra med er på andra sidan pölen, pussar!

USA |
Upp