More basketball and Deadpool

Har bara tre heldagar kvar tills det är dags att åka hem på tisdag, kan säga att jag verkligen inte är redo för det... Har i alla fall Australien att se fram emot om en vecka!

I torsdags hade Brennan två lektioner och i mellan dom mötte jag upp honom och några andra för lunch. Efter hans lektioner slappade vi på hans rum ett tag innan vi gick och käkade igen, känns seriöst som allt vi gör är att äta. Därefter gick vi till Oaklands atheltic center då vi skulle kolla på ännu mera basket. Oakland vs något college i Wisconsin. Helt okej match med fruktansvärt dålig paus-underhållning och tyvärr förlorade Oakland. Vi har alltså inte haft särskilt mycket tur med resultaten på matcherna vi har varit på! Efter matchen kollade vi på film i Jake och Patricks rum. 

Fredagen hade Brennan lektioner som vanligt och sedan gjorde vi oss i ordning och packade ihop våra grejer då vi är i Macomb över helgen. Åkte till Brennan och lämnade en slurpee till hans syster Sydney som precis har genomgått en operation och därefter åkte vi till Orange Leaf för att träffa Katelyn som var hemma från college denna helgen. Skoj att få hänga med henne lite! Därefter åkte vi hem och slappade lite innan vi åkte för att se Deadpool som hade premiär igår. Då man inte köper biljetter på nätet här utan på salongen var vi tvungna att vara där ganska tidigt för att köpa biljetter och sedan åkte vi och köpte Wendys som vi åt i bilen. Har aldrig ätit Wendys innan men för att räknas som snabbmat var det faktiskt riktigt gott! Sedan var det alltså dags för filmen som verkligen var en typiskt Brennan film men den var riktigt rolig! 

Idag har vi varit på Dakota för practice, var typ ingen där då alla high schoolers hade ett indoor meet men vi var ett gäng alumnis (personer som har tagit studenten) som var där. Jag sprang bara lite innan jag körde styrka men var otroligt skönt att köra lite styrka efter att bara ha ätit skräp och inte göra någonting i nästan två veckor. Nu är vi bara hemma och slappar och ikväll ska vi upp till Dakota för att se årets musikal vilket är Mary Poppins. Ska bli väldigt kul för har en del kompisar som är med. Hoppas allt är bra med er, pussar!

USA |
Upp