Momma I made it

Har nu kommit fram och installerat mig på hostlet här i Sydney efter en otroligt lång flygresa. Tror den landade på över 36 timmar totalt så man kan säga att jag var ganska slut när jag kom fram! 

Landade vid 8 på morgonen då flyget var försenat och kom sedan till hostlet vid 10 tiden. Då incheckning inte var förräns vid klockan 2 lämnade jag min väska i ett rum och gick sedan runt och letade tills jag hittade en galleria som hade wifi, var alldeles för trött för att ge mig ut på några äventyr. Så satt där fram till jag kunde gå och checka in och har sedan legat på rummet och läst och slappat, är verkligen helt slut. Delar rum med 4 andra glada backpackers, en kille från Schweiz, två tjejer från Irland samt en tjej som jag ännu inte har träffat. Men dom verkar härliga allihopa! Nu ska jag snart ge mig ut för att hitta något att äta samt köpa ett australiensiskt simkort och sedan blir det dusch och tidigt i säng, behöver sova i kapp känner jag. Hoppas allt är bra med er i Svealandet, pussar!

Backpacking 2016 |
#1 - - Amanda:

Hej! Hoppas du får en toppen resa! En fråga bara, reser du helt själv? Hur vågar du det, isf?? :D

Svar: Hej! Tack så jättemycket!! :) yes jag åker själv, hade inte så mycket val haha då mina kompisar antingen hade andra planer eller reser med flick och pojkvänner och Brennan pluggar ju så fick bli så helt enkelt. Jag var lite tveksam först men sen pratade jag med några på jobbet som hade rest själva och dom hade haft det jättebra och sa att det var lätt att träffa folk osv. Så tänkte att i stället för att vara själv i Sverige (alla kompisar är iväg som sagt) så kan jag lika gärna vara själv i Australien. Kan skriva ett inlägg i slutet av resan om hur det har funkat att vara själv, är ju ganska tidigt att säga hur det är ännu! Kram!
Sara Tyngel

Upp