First day in Yamba

Lite bilder från när jag var ute och sprang nu på kvällen, var otroligt fint nere vid havet verkligen!

Vid klockan 9 i morse kom jag alltså fram till mitt andra stopp på vägen upp till Cairns vilket då är Yamba. Väldigt liten men otroligt mysig stad som har lite surfvibe över sig vilket jag tycker är väldigt härligt! Jag bor på Yamba YHA hostel och delar rum med 7 andra tjejer, ganska stort rum med andra ord men det är delat i två salar så känns inte så stort. Mysigt hostel som ägs av en familj som är jättetrevliga och hostlet i sig är helt okej, väldigt rörigt kök men det finns en samlingssal med pingisbord, tv, böcker, spel och annat samt ett utedäck med pool och bar. På nedervåningen finns en restaurang och sen är det en våning med alla sovsalar. 

När bussen kom fram var det för tidigt att checka in men då det regnade kände jag inte för att gå runt i Yamba och kolla utan jag la mig i en soffa i samlingssalen där några satt och kollade på tv. Fick checka in vid 12 och la mig då i sängen och slappade ett tag, sov verkligen ingenting i bussen på vägen hit så var ganska trött. Träffade några av tjejerna som jag delar rum med och det slutade med att jag följde med dom på bio, fanns inte så mycket annat att göra på grund av vädret. Biosalongen var en upplevelse i själv, det var ett litet rum där man köpte biljetter samt godis och annat och sen köade man utanför biosalongen för att komma in till den enda salen som fanns i byggnaden och som inte var särskilt stor. Men väldigt söt biograf måste jag säga! Billig var den också vilket alltid är positivt. Vi såg filmen Spotlight som är baserad på en sann händelse, lite seg film men den var helt okej ändå. Väl tillbaka på hostlet lagade jag mat och slappade lite innan jag gav mig ut och sprang då vädret hade klarnat upp, tänkte försöka springa när jag är i mindre städer för att försöka hålla igång träningen lite nu när jag inte gymmar. Har inte sprungit på länge men det blev en väldigt skön tur med en del fotopauser.

Ska nog sova ganska tidigt ikväll då jag inte fick någon sömn inatt, har dessutom skrivit upp mig för Shane's tour (Shane är en av ägarna till hostlet jag bor på) som jag ska ha hört av andra är riktigt bra men lär ju bli mycket gå så vill inte vara för trött. Förhoppningsvis blir det kul i alla fall! Uppdaterar mer imorgon om vad turen går ut på mer exakt. Plus att min jobbarkompis Frida och hennes pojkvän kommer hit imon vilket ska bli skoj. Hoppas ni har haft en bra helg vänner, pussar!

Backpacking 2016 |
Upp