Bondi beach to Coogee Beach

Lustigt hur liten världen är ändå! Igår när jag hade kommit fram hörde jag av mig till min gamla jobbarkompis Olivia från McDonalds då jag hade hört att hon var i Australien, så tänkte kolla vart i landet hon befann sig. Och av alla ställen visade det sig att hon och hennes kompisar var i Sydney och bodde ute vid Bondi beach. Vad är oddsen egentligen?? Så henne har jag spenderat dagen med.

Vi möttes upp i Bondi och började sedan traska längs den berömda strandpromenaden mellan Bondi beach och Coogee Beach. Ca 1 och en halv timme tog det oss på vägen dit och runt en timme tillbaka, en ganska ordentligt runda ändå särskilt med tanke på att vi hade stekande sol och över 30 grader. Men åh vad vackert det var!! Sån härlig runda verkligen och jag njöt hela vägen trots att svetten rann och man kände sig helt kletig. När vi väl kom fram till Coogee blev det ett dopp i havet samt lite häng på stranden innan vi började traska hemåt. Tror inte jag träffar Olivia mer i Sydney men vi kommer vara i Byron Bay samtidigt så kommer träffa henne då! 

Just nu sitter jag på McDonalds och lånar wifi, har fixat ett australiensiskt kontantkort (vill någon ha numret så säg till, kommer inte kolla mitt svenska så ofta utan det är lättare att nå mig där) så har internet där men vill inte slösa, känns mest skönt att ha så man kan använda kartor och sådär. Ska snart tillbaka till hostlet och duscha, känner mig sjukt äcklig verkligen och har fått en del röd färg så borde nog smörja in mig. Får se vad jag hittar på ikväll sedan. Pussar!

Backpacking 2016 |
Upp