Sista kvällen i Nya Zeeland

Hade en bra sista dag i Nya Zeeland igår! Checkade ut vid tio och slappade sedan på hostlet, orkade inte släpa runt på väskorna och hade inga kontanter till väskförvaringen. Satt och kollade lite film i tv rummet och läste, ganska skönt ändå. 

På eftermiddagen tog jag bussen till Jessicas kompis Matilda där jag skulle spendera natten, lämnade mina väskor samt fixade mig lite och sen åkte vi in till centrum för att möta upp några vänner till henne på en bar. Hängde där i ca en och en halv timme innan vi gick till arenan där det var dags för rugby match! Wellingtons hemmalag Hurricanes spelade mot Chiefs som jag inte kommer ihåg vart dom kommer ifrån, fattade en del av spelet tack vare att det har en del likheter med amerikansk fotboll men det var mycket jag inte hängde med på alls. Vi hade riktigt bra platser, tredje raden nerifrån så vi såg väldigt bra vilket var skoj! Riktigt jämt var det också, Hurricanes förlorade med 27-28 efter att en spelare missade en passning i sista sekunderna vilket annars hade gett dom en sista try (typ touchdown) vilket hade inneburit vinst. Men så blev det inte alltså! Efteråt gick de andra ut men jag och Matilda åkte tillbaka till henne då jag kände att jag ville få lite sömn innan mitt flyg i morse. Alltså ni anar inte hur skönt det var att sova i ett hus, kändes som rena lyxen efter alla hostel och nu ser jag verkligen fram emot att komma hem. Det var liksom inte 25 andra i köket eller 10 andra människor i rummet där jag sov utan allt var tyst och lugnt, bortsett från kvinnan som började skrika klockan ett på natten och väckte oss allihop. 

Gick upp vid tre och tog en taxi till flygplatsen vid halv 4, flygplatsen låg ganska nära där Matilda bodde så kände att jag kunde unna mig det. Direkt när jag kom till flygplatsen hörde jag dock ett announsment om att mitt flyg var försenat till klockan 9, jag kunde alltså ha sovit 3 timmar till om jag hade vetat. Inte nog med det så finns det inga platser på något flyg till Bali idag (känns som det borde göra det men det är i alla fall vad dom säger, dom vill väl inte boka oss med ett annat bolag eller via en annan flygplats) så jag kommer behöva spendera en natt i Brisbane innan jag flyger till Bali vid samma tid imorgon (måndag) i stället. Inte tagg alls på det kan jag säga! Har liksom boende och allt bokat för ikväll så måste mejla hostlet och fixa. Aja finns inte så mycket jag kan göra åt det, blir väl gött med hotell inatt i alla fall! Men nu har jag först ca tre timmar att döda här på flygplatsen, skoj skoj.

Backpacking 2016 |
Upp