Sista dagen i Australien

Sitter just nu på Cairns flygplats där jag kommer spendera natten. Sitter på domestic arrivals just nu då alla andra terminaler är stängda så får förflytta mig till international departures när den terminalen öppnar vid ca halv 4 imorgon. Alltså om typ 5 timmar, tagget på den. Stolarna här är dessutom sådana med armstöd imellan så inte kan man lägga sig ner och sova heller. 

Jag hade i alla fall en bra sista dag i Cairns och i Australien! Efter att jag hade packat ihop mina grejer och checkat ut i morse så fick jag ha kvar min stora ryggsäck på rummet för dom som bodde där så tog bara min lilla ryggsäck med det jag behövde för dagen och gick ner till lagunen där jag sedan spenderade några timmar. Gick en sista sväng till Coles för att köpa lite frukt och så till flygplatsen och gick sedan tillbaka till hostlet för att käka och läsa lite. Annars har jag mest gått runt i Cairns, käkade frozen yogurt med den danska tjejen som har varit i mitt rum hela veckan och annars mest suttit på hostlet och läst och försökt fördriva tiden. Och nu sitter jag alltså här och gör samma sak! Tack och lov för netflix säger jag bara. 

Klockan 14.45 lokal tid ska jag landa i Auckland imorgon, resan tar bara 7 timmar totalt inklusive mellanlandning vilket är ganska skönt. Väl där så kommer tidsskillnaden till Sverige att vara 12 timmar. Nästa gång vi hörs befinner jag mig alltså i Nya Zeeland, taggad på nya äventyr! 

Backpacking 2016 |
Upp