Mount Eden

Sov ut ganska ordentligt i morse vilket var skönt då det kommer bli en del ganska tidiga morgnar när touren börjar. 7.15 går bussen imorgon så blir tidig uppgång!

Idag gick jag tillsammans med en tysk tjej i mitt rum upp till Mount Eden som är en utdöd vulkan här i Auckland, tog ca en timme att gå dit från hostlet så blev en ordentligt promenad fram och tillbaka. Därifrån kunde man i alla fall se ut över hela staden vilket var väldigt fint! Själva vulkanen var täckt av gräs och också väldigt härlig att gå omkring på efter den långa promenaden genom storstaden. När vi kom tillbaka till hostlet vid runt halv två var vi ganska slut så det blev en nap innan jag gick upp och fixade lite lunch, har blivit så sjukt trött på att laga mat men ska försöka att inte fuska för mycket dom här veckorna nu då det antagligen bara kommer bli att äta ute på Bali då det är så billigt där samt att det knappt finns möjlighet att laga egen mat på dom flesta hostlen. Efter käket blev det en kort sväng på stan igen, köpte lite mer basic matgrejer och sådär och sen låg jag och läste på rummet ett tag innan jag gick ut och käkade med den tyska tjejen samt en brittisk kompis till henne. Blev mexikanskt vilket var otroligt gott, lite får man väl fuska sådär ibland och dessutom var det billigt. 

Nu har jag packat alla grejer och är redo för att åka vidare imorgon. Blir först en sväng norrut på 4 nätter innan jag kommer tillbaka till Auckland för en natt och sen börjar åka söderut. Är väldigt taggad på att komma iväg och se mer av det "riktiga" Nya Zeeland och inte bara storstaden!

Backpacking 2016 |
Upp