Haruru Falls

Blev inte mycket till att sova ut idag då folk ändå skulle upp vid 6 och hade massa alarm, det är i princip omöjligt att sova ut när man bor i dorms. Ska bli såå skönt att komma hem till ett eget rum sen! 4 veckor kvar av resande, tiden går fort!

Idag var det betydligt härligare väder än igår så jag bestämde mig för att gå till Haruru Falls som finns här i Pahia. En promenad som var över 1.5 mil fram och tillbaka så det tog några timmar! Kan inte säga att vattenfallet var något speciellt men det var en väldigt fin och härlig promenad dit och tillbaka med väldigt fin natur. När jag kom tillbaka ner till staden gick jag och köpte mat innan jag gick tillbaka till hostlet. Passade på att tvätta innan jag börjar resa söderut då jag sen bara kommer vara en natt på varje ställe fram till Wellington så kände att det var skönt att få det gjort innan. Annars har jag bara lagat mat samt fixat matlåda inför imorgon och legat och läst. Har blivit betydligt bättre på att laga mat under dom här veckorna men jag är så otroligt trött på det samt att det mest blir samma mat hela tiden, ser fram emot att komma hem och äta mammas mat igen. 

Imorgon hoppar jag på bussen ner till Auckland igen, vi åker härifrån vid två så är inte framme förräns på kvällen någongång och sen på onsdag fortsätter jag resan söderut. Hoppas jag får samma tur den här gången så det är några goa människor på bussen! 

Backpacking 2016 |
Upp