Sommar i Sverige

 
Har inte velat spendera tid vid datorn för att uppdatera bloggen när Brennan har varit här men har sett att folk fortfarande har varit inne på bloggen så kände att ni fina läsare förjänar en uppdatering.
 
Först och främst till Brennan: han åkte hem tidigt i onsdags morse och i och med det tog vi ett gemensamt beslut att vi skulle göra slut. Inget någon av oss ville men vi visste inte hur vi skulle lösa det annars och det fick helt enkelt bli så. Saknar honom något sjukt och vi snackar fortfarande varje dag and that's all im gonna say about that. 
 
Vi hade i alla fall 4 grymma veckor tillsammans här i Sverige. Har varit i Stockholm, Göteborg, Gullbranna, Skummeslöv, vår sommarstuga, Hönö och sovit på klipporna, Liseberg, Gränna, cykla på Visingsö och massa annat. Nu har han åkt hem och här hemma är det tillbaka till allvaret. Jobbade mitt första pass på tre månader igår och det fick mig att inse hur mycket jag hatar mitt jobb och varför jag håller på och letar efter ett nytt. Annars så händer det inte mycket just nu, de flesta av mina kompisar har antingen börjat plugga eller är iväg och reser så är ganska dött här hemma. Hoppas att det vänder snart!
 
Är hur som helst otroligt tacksam för tiden jag och Brennan hade tillsammans och jag vet att han alltid kommer finnas där som mina bästa vän och att jag alltid kommer ha ett andra hem hos honom och hans familj. Nu ser jag fram emot nästa äventyr i livet, vad det blir och vart det leder mig får jag helt enkelt se! 
 
Livet i Sverige |
Upp