An update

Bild på kusinerna minus Jacob när vi serverade på pappas 50årsfest i lördags
 
Har hänt lite saker sen jag uppdaterade sist. Vardagen har kommit igång med jobb och fastän det suger lite att inte träffa kompisarna varje dag så saknar jag verkligen inte skolan alls. Har hittils fortsatt jobba på McDonalds men fick i torsdags ett samtal som jag hade hoppats på - jag har fått en visstidstjänst på Ikea lagret på Torsvik fram tills 31 januari. Får min truckutbildning om 2 veckor och därefter blir det alltså heltid i fyra månader. Riktigt bra betalt så ska bli skönt med lite pengar efter att ha slitit på McDonalds med kass lön i nästan 3 år! 
 
När det gäller mig och Brennan har vi pratat och bestämt oss för att det trots allt är värt att försöka få vårt förhållande att fungera. Vi har trots allt klarat ett år på distans och tycker vi är skyldiga varandra att i alla fall försöka få det att funka framåt också. Vi var dessutom inte särskilt bra på att bara vara kompisar och det var ju dessutom inget som någon av oss ville.
 
Framåt nu då. På lördag åker jag och mamma till Paris fram till onsdag vilket jag är riktigt taggad på! Blir min 20års present då jag ju fyller 20 på onsdag nästa vecka! Annars är det mest jobb som gäller just nu fram tills i februari då jag vill ut och resa. Vill ta en tur till Australien och sen Bali, kanske även Nya Zeeland när man ändå är i den änden av världen. Tänker 2-2,5 månader ungefär! Söker resesällskap för antingen hela resan eller delar av den så är det någon av er bloggläsare som är sugen på att haka på så är det bara att säga till! Tänkte resa runt och alltså inte jobba utan bara uppleva allt, surfa, ta dykarcert osv. Sen blir det nog 2 veckor i USA innan dess i början av februari.
 
Hoppas allt är fint med er vänner, pussar!
 
Livet i Sverige |
Upp