Taggad på livet

 
Bild på min fina syster från igår när vi firade mig och två av mina kusiner ute i stugan
 
Är allmänt glad just nu och bara sjukt taggad på livet! Har äntligen kommit igång på gymmet igen, har fyllt 20, finaste Pao kom hem från Indien idag och en hel del annat. Har bland annat troligtvis hittat en tjej jag kan resa med i vår, dock kul om man är ett större gäng så är det någon av er bloggläsare som är sugen på att åka till Australien, Nya Zeeland och Bali februari-maj så får ni gärna hojta till! Men ser som sagt ut som om det har löst sig så hoppas verkligen att det blir så för hade varit så skönt att ha resesällskap och slippa åka själv. 
 
Annars hade jag idag mitt näst sista pass på McDonalds, är ledig imorgon och sen har jag truckutbildning på Ikea onsdag-fredag. Har sedan mitt första riktiga pass på måndag nästa vecka. Kommer bli så sjukt skönt med något nytt verkligen även om lager kanske inte är det roligaste jobbet. Men det blir bra pengar tills resan i vår! 
 
På tal om resa så har jag bokat biljetter tillbaka till USA, blir bara två veckor denna gången vilket är alldeles för lite i egentligen men bättre än inget plus att Brennan har skola hela tiden jag är där ändå. Får kolla på Netflix i hans rum medans han har lektioner eller nått! Åker i alla fall 2-16 februari, har ju heltid fram till 31 januari nu så kan inte åka tidigare vilket är lite segt men tror det blir bra ändå. Är sjukt taggad på att få åka tillbaka verkligen!
 
Nu ska jag se några seriavsnitt innan det blir sängen för min del, hoppas allt är bra med er vänner! Pussar! 
 
Livet i Sverige | | Kommentera

Paris 20/9-23/9

 
Söndag till onsdag den här veckan var jag och mamma i Paris! Det var min 20årspresent och vi hade några riktigt mysiga dagar i Frankrikes huvudstad. Måste dock säga att jag nog tycker bättre om London dock men kul att ha besökt Paris och jag har dessutom aldrig varit i Frankrike innan.
 
Mycket av det vi har gjort ser ni på bilderna, vi såg Eiffeltornet under både dagtid och kvällstid, vi besökte Louvren och kollade på Mona Lisa, cyklade vid Champs-Élysées och såg triumfbågen, såg Notre Dame och en massa andra katedraler, käkade massa baguetter och försökte ta oss fram på vår väldigt begränsade franska. Är fruktansvärt dålig på franska även fast jag har läst det i 6år i skolan... Aja låter bilderna tala för sig själva iaf, orkar inte hur dålig kvalité det blir när man laddar upp på bloggen men var kul att fota lite igen har inte ens haft ute kameran på hela sommaren!
 
Otroligt mysig resa som sagt, behövdes nu innan hösten och heltidsjobbet drar igång! Har lite uppdatering som jag ligger efter med så hoppas jag kan få in det nu i veckan. Hoppas allt är bra med er vänner, pussar! 
 
 
Livet i Sverige, Resor | | Kommentera

An update

Bild på kusinerna minus Jacob när vi serverade på pappas 50årsfest i lördags
 
Har hänt lite saker sen jag uppdaterade sist. Vardagen har kommit igång med jobb och fastän det suger lite att inte träffa kompisarna varje dag så saknar jag verkligen inte skolan alls. Har hittils fortsatt jobba på McDonalds men fick i torsdags ett samtal som jag hade hoppats på - jag har fått en visstidstjänst på Ikea lagret på Torsvik fram tills 31 januari. Får min truckutbildning om 2 veckor och därefter blir det alltså heltid i fyra månader. Riktigt bra betalt så ska bli skönt med lite pengar efter att ha slitit på McDonalds med kass lön i nästan 3 år! 
 
När det gäller mig och Brennan har vi pratat och bestämt oss för att det trots allt är värt att försöka få vårt förhållande att fungera. Vi har trots allt klarat ett år på distans och tycker vi är skyldiga varandra att i alla fall försöka få det att funka framåt också. Vi var dessutom inte särskilt bra på att bara vara kompisar och det var ju dessutom inget som någon av oss ville.
 
Framåt nu då. På lördag åker jag och mamma till Paris fram till onsdag vilket jag är riktigt taggad på! Blir min 20års present då jag ju fyller 20 på onsdag nästa vecka! Annars är det mest jobb som gäller just nu fram tills i februari då jag vill ut och resa. Vill ta en tur till Australien och sen Bali, kanske även Nya Zeeland när man ändå är i den änden av världen. Tänker 2-2,5 månader ungefär! Söker resesällskap för antingen hela resan eller delar av den så är det någon av er bloggläsare som är sugen på att haka på så är det bara att säga till! Tänkte resa runt och alltså inte jobba utan bara uppleva allt, surfa, ta dykarcert osv. Sen blir det nog 2 veckor i USA innan dess i början av februari.
 
Hoppas allt är fint med er vänner, pussar!
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp