Öland 2015

 
Kom tidigare idag hem efter 4 riktigt grymma dagar på Öland med ett gäng fina klasskompisar. Vi åkte efter att nationella provet i matte var avklarat i torsdags och stannade alltså tills idag. På tal om nationella provet i matte 3 så hoppas jag bara på att jag klarade det, var dock så otroligt skönt att få det gjort då jag har haft ångest inför det i flera veckor!
 
Hursomhelst, tillbaka till Öland. Ett gäng på nio personer var vi som var där och vi spenderade helgen i Idas stuga som verkligen var jättemysig, låg på gångavstånd till havet också vilket var riktigt härligt för även om inte jag badade så var det några andra som gjorde det. Under helgen så har vi solat en hel del (börjar äntligen få färg inför balen nu, hoppas bara på att den inte försvinner tills slutet på nästa vecka nu), spelat kubb och andra spel, kollat skräckfilmer, grillat och bara haft det allmänt mysigt. Fick riktiga sommarlovskänslor och vi tyckte alla att det kändes konstigt att vi ska tillbaka till skolan igen imorgon. 
 
Tre veckor är det kvar i skolan nu tills det äntligen är dags för studenten, plugget är dock helt klart efter tisdag och därefter kommer vi bara va i skolan för närvaron. En del kurser är dessutom avslutade redan så schemat ser ganska chill ut framåt. Ska bara få in dom sista uppgifterna nu och sen ska jag bara njuuuuta sista veckorna i skolan innan jag äntligen får åka till mitt andra hem och träffa Brennan igen! Alltså åååh så taggad!!
 
Livet i Sverige, Resor | | Kommentera
Upp