Öland 2015

 
Kom tidigare idag hem efter 4 riktigt grymma dagar på Öland med ett gäng fina klasskompisar. Vi åkte efter att nationella provet i matte var avklarat i torsdags och stannade alltså tills idag. På tal om nationella provet i matte 3 så hoppas jag bara på att jag klarade det, var dock så otroligt skönt att få det gjort då jag har haft ångest inför det i flera veckor!
 
Hursomhelst, tillbaka till Öland. Ett gäng på nio personer var vi som var där och vi spenderade helgen i Idas stuga som verkligen var jättemysig, låg på gångavstånd till havet också vilket var riktigt härligt för även om inte jag badade så var det några andra som gjorde det. Under helgen så har vi solat en hel del (börjar äntligen få färg inför balen nu, hoppas bara på att den inte försvinner tills slutet på nästa vecka nu), spelat kubb och andra spel, kollat skräckfilmer, grillat och bara haft det allmänt mysigt. Fick riktiga sommarlovskänslor och vi tyckte alla att det kändes konstigt att vi ska tillbaka till skolan igen imorgon. 
 
Tre veckor är det kvar i skolan nu tills det äntligen är dags för studenten, plugget är dock helt klart efter tisdag och därefter kommer vi bara va i skolan för närvaron. En del kurser är dessutom avslutade redan så schemat ser ganska chill ut framåt. Ska bara få in dom sista uppgifterna nu och sen ska jag bara njuuuuta sista veckorna i skolan innan jag äntligen får åka till mitt andra hem och träffa Brennan igen! Alltså åååh så taggad!!
 
Livet i Sverige, Resor | | Kommentera

Långhelg

 
Sååå skönt med långhelg även om det för min del innebar jobb både onsdag, torsdag och fredag med mycket stress då alla som skulle åka någonstans över helgen givetvis tyckte att det var en bra idé att stanna till på McDonalds på vägen. Det gick bra dock och nu har jag bara två pass kvar innan tjänstledigheten och förhoppningsvis uppsägningen. Vet inte om jag har sagt det men har tagit tjänsteledigt under tiden jag är i USA och Brennan är här och under tiden tänkte jag söka jobb så att jag förhoppningsvis hittar något nytt och kan säga upp mig när tjänsteledigheten är över. 
 
Bortsett från jobb har helgen bjudit på mycket plugg då matte nationella är nästa vecka men har även hunnit träffa lite vänner så har över lag haft en bra helg och nästa vecka blir det bara fyra dagar i skolan så tror jag ska överleva. Jag och några klasskompisar ska nämligen ut till Öland då en tjej i klassen har stuga där så vi åker efter nationella på torsdag och stannar till söndag, tror det blir riktigt mysigt faktiskt och jag är taggad! Ska bli sååå skönt att komma iväg lite!
 
Efter allt plugg jag har suttit med idag blir det nu lite serier, tänkte bara titta in och bjuda på en härlig bild på mig och Ragge från när vi tog en glasspaus under fotolektionen i onsdags. Provade nya Magnum glassen och åååh vad god den var! Glöm inte kolla inlägget under detta där ni hittar bilder från när jag och Evelina var och sprang ett Color Run i Linköping förra helgen. Hoppas allt är fint med er, pussar!
 
Livet i Sverige | | En kommentar

The Color Run Linköping

 
Lite härliga färgglada bilder från när jag och finaste Evelina sprang The Color Run i Linköping! Så stööört bra dag verkligen och det var så sjukt kul!
 
Sprang Color Me Rad i Göteborg i augusti men nu var det alltså The Color Run som gällde och jag tyckte nästan att det var bättre då det märktes att de hade mer vana och var bättre på att organisera allting. Bra väder och härligt lopp och hade verkligen en sjukt rolig dag! För er som inte vet hur ett color run går till så är det ett 5km lopp då de vid varje kilometer har en färgstationen där det står folk och kastar färg på en och i slutet har man sedan en stor färgfest vid scenen där de har en DJ som står och spelar. Galet kul verkligen! Har aldrig varit i Linköping heller och det var en sjukt fin stad verkligen.
 
Vi har redan bestämt att vi ska försöka få med hela gänget när The Color Run kommer till Göteborg i september, får se om vi lyckas för hade varit stört kul! Måste kolla upp om det är något i USA när jag är där också, hade varit kul att dra med hela löpargänget. 
 
Livet i Sverige | | Kommentera
Upp