Sunday Funday

Så var det söndag och jag tänkte försöka komma ihåg vad det är jag har hittat på sen sist jag uppdaterade.
 
Torsdagen fick ni en snabb genomdragning av, spenderade kvällen hemma med Brennans syster Sydney och kollade på film då Brennan var up north för en kompis grad party med några andra killar. De stannade över natten till fredag så jag fick skjuts av Katelyn på morgonen till practice, önskar verkligen jag hade hållt i gång löpningen mer hemma då det hade gjort practice så mycket lättare men det går helt okej ändå. Åkte hem och tog en nap innan jag blev upphämtad av Monica, åkte då med henne tillbaka upp till Dakota där det skulle vara ett litet track meet som avslutning på det track camp som de har haft där under veckan. Jag har inte hjälpt till som ledare då jag har haft annat på gång men flera av mina vänner här har hjälpt till så eftersom jag inte hade något annat för mig tänkte jag att jag lika gärna kunde hjälpa till med meetet. Var ganska skoj ändå och alla barnen tyckte att det var kul så antar att det var lyckat. När jag kom hem åkte jag med Robert för att äta på Salad Creations och sedan slappade jag hemma med Brennan på kvällen efter att han hade kommit hem. 
 
Lördagen började för flera av mina vänner med Run The Plank men jag hade inte anmält mig till det utan jag låg hemma och sov i stället, sjukt bra beslut då det ösregnade och var svinkallt under hela racet. Gjorde mig i ordning och sedan började allt rundåkande vi hade den dagen. Började med att åka med Brennan och hans familj till deras kusins födelsedagskalas, fick träffa hela släkten och sådär. Var där en sväng innan vi åkte vidare till min och Brennans kompis Calvin där dom hade en memorial service för Calvins tvillingbror som gick bort för någon vecka sedan. Har inte träffat Calvin sedan graduation förra året så var kul att se honom även om tillställningen givetvis var otroligt sorglig. Efter det åkte vi vidare till sista stoppet för dagen vilket var Brennans kompis Brendans grad party, jag hade egentligen två andra grad partyn jag var inbjuden till men var väldigt trött och kan ju inte köra själv så valde att hänga med Brennan och hans familj dit i stället. Fick träffa lite familjevänner och sådär samt äta riktigt god mat. Efter det åkte vi och köpte slurpees och sen ägnade vi kvällen åt att kolla på film. 
 
Idag hade vi practice vid klockan 11 och jag sprang 4 miles (6,4km) med Monica, kände mest för att dö hela vägen men tog mig igenom det i alla fall. Åkte hem och duschade och sedan åkte jag och Brennan för att äta lunch med hans låtsas-farmor eller vad man nu ska säga. Trevligt i alla fall och god mat! Kommer helt seriöst att gå upp den vikt jag blev av med efter att jag kom hem från USA förra sommaren.... Hoppas allt är fint med er vänner, pussar!
 
So happy to spend the summer with him
 
USA | | En kommentar
Upp