Sunday Funday

Så var det söndag och jag tänkte försöka komma ihåg vad det är jag har hittat på sen sist jag uppdaterade.
 
Torsdagen fick ni en snabb genomdragning av, spenderade kvällen hemma med Brennans syster Sydney och kollade på film då Brennan var up north för en kompis grad party med några andra killar. De stannade över natten till fredag så jag fick skjuts av Katelyn på morgonen till practice, önskar verkligen jag hade hållt i gång löpningen mer hemma då det hade gjort practice så mycket lättare men det går helt okej ändå. Åkte hem och tog en nap innan jag blev upphämtad av Monica, åkte då med henne tillbaka upp till Dakota där det skulle vara ett litet track meet som avslutning på det track camp som de har haft där under veckan. Jag har inte hjälpt till som ledare då jag har haft annat på gång men flera av mina vänner här har hjälpt till så eftersom jag inte hade något annat för mig tänkte jag att jag lika gärna kunde hjälpa till med meetet. Var ganska skoj ändå och alla barnen tyckte att det var kul så antar att det var lyckat. När jag kom hem åkte jag med Robert för att äta på Salad Creations och sedan slappade jag hemma med Brennan på kvällen efter att han hade kommit hem. 
 
Lördagen började för flera av mina vänner med Run The Plank men jag hade inte anmält mig till det utan jag låg hemma och sov i stället, sjukt bra beslut då det ösregnade och var svinkallt under hela racet. Gjorde mig i ordning och sedan började allt rundåkande vi hade den dagen. Började med att åka med Brennan och hans familj till deras kusins födelsedagskalas, fick träffa hela släkten och sådär. Var där en sväng innan vi åkte vidare till min och Brennans kompis Calvin där dom hade en memorial service för Calvins tvillingbror som gick bort för någon vecka sedan. Har inte träffat Calvin sedan graduation förra året så var kul att se honom även om tillställningen givetvis var otroligt sorglig. Efter det åkte vi vidare till sista stoppet för dagen vilket var Brennans kompis Brendans grad party, jag hade egentligen två andra grad partyn jag var inbjuden till men var väldigt trött och kan ju inte köra själv så valde att hänga med Brennan och hans familj dit i stället. Fick träffa lite familjevänner och sådär samt äta riktigt god mat. Efter det åkte vi och köpte slurpees och sen ägnade vi kvällen åt att kolla på film. 
 
Idag hade vi practice vid klockan 11 och jag sprang 4 miles (6,4km) med Monica, kände mest för att dö hela vägen men tog mig igenom det i alla fall. Åkte hem och duschade och sedan åkte jag och Brennan för att äta lunch med hans låtsas-farmor eller vad man nu ska säga. Trevligt i alla fall och god mat! Kommer helt seriöst att gå upp den vikt jag blev av med efter att jag kom hem från USA förra sommaren.... Hoppas allt är fint med er vänner, pussar!
 
So happy to spend the summer with him
 
USA | | En kommentar

Rochester Hills

 
Gårdagen började med practice som vanligt och sedan slappade jag i några timmar innan jag blev upphämtad av Montana och Allison. Vi åkte då hem till Montana för att slappa lite vid hennes pool, dock var hela hennes baksida i princip i skugga vid den tiden så vi var inte där så länge innan vi bestämde oss för att dra vidare.
 
I stället mötte vi upp ett annat gäng som bland annat bestod av Haley, Sarah och Spencer samt lite andra människor och vi åkte då till Rochester där de hade en fair samt fyrverkerier senare på kvällen. Gick runt på the fair först medan vi väntade på att det skulle bli mörkt och fick då testa mitt första elephant ear samt min första corndog. Typisk amerikansk fairfood! Elephant ear är i princip friterad kakdeg som är täckt med socker och kanel, sjukt gott faktiskt. Corndog är det som drottningen smakar i princess diaries, tyckte det var halvgott om jag ska vara ärlig men helt okej ändå.
 
Förutom massa mat var det dessutom ett band som spelade samt massa olika tävlingar osv. Vid klockan tio var det dags för fyrverkerierna och de hade verkligen gått all in, sjukt mäktigt var det! Tydligen så är det ganska vanligt att ha massa fyrverkeri shower före och efter 4th of July, får se om jag får chansen att se några när det faktiskt är dags då jag kommer vara up north (kan förklara det senare) men kul att få se en av förshowerna i alla fall. Fyrverkerierna höll på sjukt länge faktiskt och sedan tog det en evighet att ta sig hem på grund av all trafik så var riktigt trött när jag kom hem och valde att inte gå till practice i morse då dom skulle göra en hill workout. Lyckades sova ut för första gången sedan jag kom hit då jetlagget äntligen har släppt och sov enda tills Brennan kom hem och det var dags att göra sig i ordning för lunch tillsammans med hans syskon och deras farmor. 
 
Sova och lunch är alltså hur har dagen sett ut än så länge, får se vad resten bjuder på. Hoppas allt är bra med er hemma i det fortfarande kalla svealandet, pussar!
USA | | Kommentera

Oakland och Detroit Zoo

Lovade bättre uppdatering så får väl försöka hålla det löftet också!

Gårdagen bestod som sagt av practice vid 6 och innan det åkte jag och Brennan till Oakland (hans college) och han visade mig runt på campus o sådär. Sjukt fint campus verkligen, såg ju typ inget av det förra gången jag va där då det var alldeles för kallt för att gå runt och kolla. 

Idag började vi dagen med practice klockan 8 vilket var döden som vanligt men är fortfarande ganska jetlaggad så går ganska bra att komma upp i alla fall. Tog en nap och duschade när vi kom hem och sen åkte jag och Brennan till Detroit Zoo. Gick runt där i värmen några timmar och det var riktigt mysigt, väldigt fint zoo faktiskt och även om dom flesta djuren gömde sig i skuggan kunde vi hitta dom flesta arterna. 

Resten av kvällen blir bara chilla här hemma, är ganska trött efter att ha gått runt i värmen. Hoppas allt är fint med er vänner, pussar! 


USA | | En kommentar
Upp