Where's the soul in soldier on

Inlägg två dagar i rad, händer verkligen inte ofta! Men vet att jag vill kunna gå tillbaka och läsa när jag kommer hem så får försöka ha bättre uppdatering dom sista två veckorna nu. Två veckor kvar i staterna alltså, vart tog den första månaden vägen?? Har insett att jag måste börja planera upp tiden nu det sista så jag hinner se alla innan jag åker.
 
Grad party hemma hos John var det alltså som gällde igår och precis som jag trodde var det ungefär samma människor som hemma hos Al, kul att umgås ännu lite till med alla choir människor och vi hade en riktigt bra kväll! Älskar verkligen grad parties här då alla går all in och dessutom kul att dom är utspridda på hela sommaren i princip så man har tid att gå till allas i stället för att stressa runt som man får göra på svenska studenten.
 
Ïdag var det då äntligen dags för Brennan att komma hem, har saknat honom massa massa så var otroligt skönt att ha honom hemma igen. Vi umgicks fram till att det var dags att åka upp till skolan för practice klockan 6, var otroligt humid ute ikväll och döden att springa så medan laget gjorde en workout valde jag och Sarah att bara springa 2 miles innan vi gick in och körde lite styrka i the weightroom. Kul sak med practice idag var dock att min första värdbror Kelton var där (ni som följde mitt utbytesår från början via min andra blogg vet att jag bytte värdfamilj i slutet av oktober då jag och min värdmamma inte funkade ihop över huvud taget, gillade dock min värdbror och värdpappa) så jag fick chansen att prata med honom lite vilket var sjukt kul! Han är med i skolans wrestling lag och för att hålla formen och vikten skulle han och en annan kille vara med på några träningar. Har inte sett honom sen runt jul när jag träffade familjen lite snabbt innan en musikal rehearsal vilket ju då är ett och ett halvt år sedan. Dom har haft en annan utbytesstudent detta året som det funkade bättre med så tydligen ska dom hosta igen nästa år. 
 
Efter practice åkte jag, Brennan, Jake och Jimmy till taco bell och nu har jag precis duschat och snart blir det sängen för min del då det är practice klockan 8 imorgon. Hoppas allt är fint med er vänner, pussar!
 
Tog inga bilder igår så här är två bilder från musikal rehearsal förra året, John är i den högra bilden
 
USA |
Upp