Up North for 4th of July

 
Dåligt med uppdatering det sista men en anledning till det är att jag har varit up north med the Micales från onsdag-söndag. Att åka up north är väldigt vanligt för folk som bor här nere i södra Michigan och något jag stötte på ganska tidigt under mitt utbytesår, var bland annat själv up north för Labor Day weekend med min första värdfamilj. Och vad det innebär är alltså att man åker norrut i Michigan, spelar ingen roll vart eller hur långt riktigt men man åker uppåt i staten helt enkelt då det är mer lantlig natur där plus att man kommer närmre sjöarna osv. Skillnad mot att vara här nere där det bara är bostadsområden överallt och ingen skog alls. Som sagt ganska vanligt, särskilt under dom större helgerna som Labor Day, Memorial Day och 4th of July.
 
Micales hade i alla fall sin stuga vid ett ställe som heter Oscoda och det ligger ca 3 timmar norrut från Macomb. Jag och Brennan åkte ner sent på onsdagskvällen och åkte sedan hem ganska tidigt på söndagmorgonen. Deras stuga var riktigt mysig i alla fall och vi hade några riktigt roliga dagar! Vi var och badade, klättrade i en stor sandbacke, körde golfbil och gocart runt tomten, spelade kickball vilket är som baseball fast man sparkar en fotboll i stället, hade femkamp, tittade på film, hade bonfires, körde olika lekar och en massa annat. Deras båt funkade tyvärr inte under tiden vi var där vilket var lite tråkigt men vi hade fortfarande en hel del annat att göra och jag var alltid sjukt trött på kvällarna efter en dag med mycket saker på gång. Bodde dessutom med bara löpare så alla utom jag och Brennan var ute och sprang vid ca halv 8 varje morgon, kände inte riktigt att jag hade energi för det.
 
På lördagen var det dags för den oh så patriotiska dagen 4th of July. Alla hade på sig något vitt, rött eller blått eller alla tre (utom jag som inte tänkte på det alls när jag packade) och vi åkte ner till downtown Oscoda (sjukt söt liten stad verkligen) där de var en parad mitt på dagen. Alla föreningar i Oscoda var med i paraden samt veteraner, polis, brandmän osv. Vi var helt klart dom som var mest taggade och stog och skrek mest under paraden men kul iaf! Efter paraden åkte vi hem och hade femkamp, var i lag med Kyle och tror vi kom näst sist men det var skoj ändå. När det började mörkna åkte vi till det stället där Lana och Vince (Micales kusiner, Lana var i samma xc lag som jag) hade hyrt stuga då det var precis vid stranden och man kunde se fyrverkerier riktigt bra där. Spelade volleyboll fram tills dom började skjuta och då gick vi en lång sträcka fram och tillbaka utmed vattnet och kollade på fyrverkerierna vilket var riktigt mysigt! 
 
Hade en riktigt bra helt verkligen och är sjukt glad att dom bjöd med mig upp dit. Vi kom hem vid klockan 2 igår och tre timmar senare åkte Brennan up north igen (till ungefär samma ställe) då killarna ska vara i Ians stuga för en vecka så bor själv hemma hos hans familj till nästa måndag. Suger men ska nog kunna hitta saker att göra ändå förhoppningsvis. Hoppas ni har det bra vänner, pussar!
 
USA |
Upp