Traverse City

 
Kom då alltså igår hem efter en riktigt härlig tur till Traverse City tillsammans med Brennan. Vi hade riktigt härligt väder, ca 30 grader och staden ligger precis vid vattnet och var verkligen sjukt fin.
 
Kom dit ganska sent på onsdagen så då käkade vi bara middag samt kollade runt lite i staden innan vi gick tillbaka till hotellet. Torsdagen blev däremot en heldag, vi spenderade några timmar på stranden (mest i skuggan faktiskt då det var alldeles för varmt att ligga i solen) och sedan spelade vi äventyrsgolf som jag förlorade med 2 slag. Sjukt rolig bana dock faktiskt, gick i pirat-tema och hade flera roliga banor. Sedan åkte vi till Traverse City Central vilket är deras High School där då Brennan köpte en hoodie med deras logga på och ville kunna säga att han har varit på deras track. Så vi slappade ett tag i solen där innan vi drog tillbaka till staden och vandrade omkring ett tag, gick ut i hamnen och satte oss i kvällssolen. Sedan drog vi och käkade och efter det drog vi tillbaka till hotellet då vi båda hade ont i huvudet efter en heldag i solen.
 
Fredagen åkte vi ganska tidigt då vi inte ville fastna på motorvägen i rusningstrafiken så när vi kom hem så slappade vi ett tag innan vi åkte upp till Dakota för att kolla på när dom andra killarna spelade frisbee. Trodde jag alltså för det var det Brennan sa men självklart blev vi båda indragna i lag så det slutade med att vi spelade två matcher. Jag suger verkligen på frisbee, särskilt om man jämför med till exempel Jake och Brennan som båda spelar frisbee på Oakland, så jag höll mig mest vid Dan som inte heller gjorde så mycket jobb. Men det var skoj ändå! Efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning innan vi åkte och hämtade upp Kalahar då vi skulle gå på bio. Var egentligen Brennan och Kalahar som skulle gå och jag som hängde med då dom skulle se Paper Towns som jag också gärna ville se. Tycker den var bra faktiskt och blev lite sugen på att läsa boken nu!
 
Idag kommer Brennans pappas sida av släkten över om några timmar då vi ska ha en bbq och köra lite lekar, lite rädd för lekarna då detta är en väldigt tävlingsinriktad familj men så länge jag inte hamnar i samma lag som Brennans storebror Blake så ska det nog vara lugnt! Imorgon ska jag umgås med mina kompisar från choir, måndag blir det nog mest packa och practice och sedan åker vi till Sverige på tisdag. Helt sjukt hur fort dom här sex veckorna har gått, can't say I like it.... Vi ses snart vänner, pussar!
 
USA |
#1 - - anonym:

Hej! Jag undrar vad Brennan läser för något på college? Har du tänkt börja på college någon gång i framtiden i Usa?
Kram!

Svar: Hans major är accounting vilket är typ bokföring och liknande. Har funderat på det men har inte bestämt något än!
Sara Tyngel

#2 - - Anna:

Förra året sa du att du skulle vara juniorfadder till en utbytesstudent i Sverige. Vad har du gjort för saker med henne och hur ofta sågs ni? Är ni bra vänner nu?

Ska vara fadder i år och är lite osäker på hur på jag ska vara när hon ändå har vänner och en värdfamilj :)

Svar: Kan säga att vi var väldigt dåliga på att ses då vi båda hade fullt upp, men försökte ändå höra av mig någon gång i månaden för att se hur hon hade det. Annars så fikade vi mest när vi sågs och sen åkte vi till jul på Liseberg tillsammans med några andra studenter och deras faddrar. Men ja skulle ändå säga att vi har fått bra kontakt och är vänner :) precis som du säger så har dom vänner och familjen så man behöver inte umgås med dom mycket och det är inte heller det som är tanken, men hur mycket stöd dom behöver är nog olika beroende på studenten
Sara Tyngel

Upp