Movies and Driving and Fireworks

Blir ganska glest mellan uppdateringarna här men så får det bli, är ju inte här enbart för att sitta vid datorn. 
 
Senaste dagarna har iaf varit bra, passar på att hänga med mina andra kompisar här borta nu när Brennan inte är hemma då jag helst är med honom när han är här. I måndags umgicks jag dock med Brennans syster Sydney i princip hela dagen, var riktigt härligt väder så vi simmade i deras grannars pool och sedan åkte vi och köpte glass på kvällen. Tisdagen var det först practice och sedan umgicks jag med Sarah, vi gjorde tie die tröjor som blev helt okej för att vara första gången vi gjorde det själva! Åkte hem när hon skulle till jobbet och sedan på kvällen gick jag och Keonna och såg filmen Magic Mike XXL. Jag tyckte faktiskt att den var ganska bra, betydligt roligare än den första iaf!
 
Onsdagen var det dags för practice igen och sedan när jag kom hem duschade jag lite snabbt innan jag och Robert gick på bio. Han jobbar på MJR (biosalongen) och får alltså gå gratis vilket innebär att jag fick gå gratis också, love! Vi såg iaf filmen San Andreas och den var riktigt bra! Typiskt naturkatastroffilm men ändå sjukt bra. Fjärde filmen på tre veckor alltså, älskar att gå på bio här! På kvällen åkte jag med Kate och Spencer till the Civic Center där det var en fyrverkerishow, tyckte dom vid Rochester var bättre men var ändå väldigt häftigt.
 
Annars då? Jo nu när Brennan är borta får jag ha hans bil vilket innebär att jag kan köra mig själv när jag behöver åka någonstans såsom practice osv. Sjukt härligt verkligen! Lite läskigt i början och undviker fortfarande Hall Road vilket är den större vägen men tycker det går riktigt bra ändå. Kul att köra lite igen och här i USA där man verkligen behöver bil för att ta sig någonstans över huvud taget så underlättar det en hel del! 
 
Idag kände jag inte riktigt för att gå till practice så jag sov ut och tror faktiskt jag är hemma och slappar resten av dagen. Har inga bestämda planer i alla fall och det är ganska skönt att känna att jag inte behöver göra något varje dag bara för att jag är här, har ju dar hemma då jag bara tar det lugnt hela dagen så ska väl kunna göra det här också. Så får passa på när det för en gångs skull är ganska kallt här, har ingen lust att gå ut. Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
 
USA |
Upp