Minions


Sitter just nu med Brennan i bilen på väg upp till Traverse City så tänkte passa på att blogga lite. 

Måndagen kom Brennan som sagt hem och då han var riktigt trött efter glr blev det ingen practice utan vi åkte till taco bell och sedan spenderade vi kvällen hemma och kollade på film. Tisdagen sov vi länge och sedan gick vi på bio, Brennan fick bestämma film och det blev Minions, hade inga förväntningar alls och det var i princip bara vi samt barnfamiljer där men den var riktigt rolig faktiskt! 

Efter bion var vi hemma ett tag innan vi åkte upp till skolan för practice, sprang bara 10 väldigt långsamma minuter med Katelyn och Monica då det var alldeles för varmt för att springa någon längre runda. Efter practice blev det taco bell för andra dagen i rad, den här gången med Brennan, Jake, Jimmy, Kalahar och Brendan. Älskar taco bell så kan inte säga att jag klagar, vet ju inte om det blir någon mer gång innan vi åker men känner jag Brennan rätt så lär det bli det. Kom hem och duschade och sen åkte jag till orange leaf med Monica, Haley och Jill, har inte sett Haley sen förra sommaren så var skoj att se henne igen. 

Nu är vi som sagt på väg till Traverse city där vi ska vara till fredag. Har aldrig varit där innan och vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men har hört att det är riktigt fint där uppe och det ligger precis vid vattnet så blir nog en del bad förhoppningsvis, har saknat att kunna bada i en sjö denna sommaren! Uppdaterar igen när vi kommer hem, ha det fint vänner!

USA |
Upp