Grad Party


Torsdag och fredag hände inget speciellt så hoppar i stället till gårdagens händelse - Allisons grad party! Allison är tjejen jag står bredvid i i den högra bilden i den andra raden med bilder. Hade en sjukt bra kväll verkligen, har inte spenderat sådär jättemycket tid med mina vänner från choir och musikalen sen jag kom hit så var otroligt kul att umgås med dom! Mr Moses var dessutom där (min choir teacher) så var otroligt kul att se honom samt att Ashley var där som jag inte träffade förra gången jag var här så var alltså första gången jag såg henne på ett år.
 
Ikväll har jag ytterligare ett grad party, är Johns denna gången som jag lärde känna genom musikalen så lär vara ungefär samma människor. Blir förhoppningsvis skoj det med! En sak som jag har märkt är i alla fall hur otroligt skönt det är att kunna köra mig själv till och från saker, kan komma och gå när jag vill utan att behöva vänta på folk eller vara beroende av skjuts. Mitt utbytesår hade varit så otroligt mycket lättare om jag hade kunnat ta körkort och köra bil som man kan med en del andra organisationer.
 
Imorgon kommer Brennan äntligen hem och jag är så taggad, har saknat honom sjukt mycket denna veckan! Hoppas allt är bra med er vänner, pussar!
 
USA |
Upp