Grad parties i värmen

Bild från nyligen då jag satt och solade på uteplatsen + bild före Paris' grad party
 
Måndag vilket innebär en vecka plus en dag tills jag och Brennan åker till Sverige. Hur mycket jag än älskar att vara här så ser jag fram emot att åka hem, mest för att jag är taggad på att få visa Brennan Sverige och låta honom träffa mina vänner osv. Kommer med andra ord vara första gången jag lämnar USA utan tårar i ögonen - den här gången kommer han ju med mig. 
 
Helgen har jag ju då spenderat utan Brennan eftersom han har varit på GLR och har haft ganska fullt upp ändå. Fredagen shoppade jag först med Sarah, hittade det jag behövde så har nu köpt allt jag har lovat till folk där hemma. Var hemma några timmar, tog en nap samt käkade middag med Brennans familj och åkte sedan hem till Kate där jag spenderade kvällen med henne, Allison, Spencer och Jeff. Vi spelade spel och hade en härlig kväll! Lördagen bjöd på riktigt varmt väder (har legat runt 30 grader hela helgen, sjukt gött men samtidigt jobbigt då det är riktigt humid) så jag åkte hem till Katelyn för att simma i hennes pool. Dock började det regna strax efter jag kom dit så vi var inte i poolen så länge utan åkte och käkade på Coney Grill i stället. Åkte hem och det varma vädret kom tillbaka så jag gjorde mig i ordning för att åka hem till Hayley som hade sitt grad party. Fick träffa Madi från xc som jag inte har sett sedan förra sommaren så var otroligt skoj att få prata med henne och annars hade jag bara en go kväll med mina fina vänner från choir och musikalen.
 
Söndagen innebar även den grad party för min del, det var Paris tur den här gången och hon hade sitt på en banquet hall så det var lite mer formal än dom jag brukar gå på men hade ett bra bord så det var skoj ändå! Åkte hem ganska tidigt dock och spenderade sedan kvällen med att kolla på Herkules med Sydney. Så bortsett från igårkväll har jag i princip spenderat hela helgen enbart med choir människor vilket har varit väldigt kul! 
 
Nu väntar jag på att Brennan ska komma hem inom den närmsta timmen och sedan får vi se om det bara är practice som gäller idag eller vad som händer, han kanske inte vill gå dit efter att ha sprungit hela helgen. Har lite planer inför imorgon och sedan åker jag och Brennan till Traverse City i tre dagar på onsdag, är väldigt taggad på det då jag ju mest har suttit fast här hemma medans han har varit up north. Hoppas allt är fint med er vänner, pussar! 
 
USA |
Upp