Cedar Point

Enda bilden från gårdagen då min mobil vägrade funka på hela dagen

Tisdagen hände inget särskilt mer än att vi hade practice två gånger under dagen och sen gick vi och la oss ganska tidigt för att vara redo för onsdagens stora äventyr - Cedar Point!

Åkte från Brennans hus klockan 7 på morgonen och tre timmar senare var vi framme vid cedar point i Ohio där vi sedan spenderade en heldag. Det var jag, Brennan, Brennans lillebror Reese samt hans flickvän Mia och vi hade en riktigt bra dag även om vi inte höll ihop hela tiden. Cedar point hade några riktigt sjuka bergochdalbanor och jag som inte är ett jättestort fan trodde i princip att jag skulle dö när vi åkte en av dom. Den heter millennium force om ni vill kolla upp den och har en backe som är 91m lång och går från 94m höjd, en av dom högsta i världen. Bortsett från första backen var den riktigt härlig men just den backen var inte rolig! Vägrade gå på the dragster som är ännu högre efter det men åkte andra bergochdalbanor som var riktigt bra! Riktigt långa väntetider dock så vi hann inte åka så mycket plus att en bana stängde precis när vi äntligen kom fram vilket sög men vi hade en riktigt härlig dag och ska bli kul att se vad Brennan säger om Liseberg när vi kommer till Sverige eftersom våra banor inte är i närheten av dom vi åkte igår. 

Kom hem runt 11 och slocknade då direkt eftersom vi skulle upp till practice i morse. Det var travel day vilket innebär att hela laget åker till en park och springer i stället för att springa runt i bostadsområden som vi annars gör, betydligt härligare att springa i parker så personligen älskar jag travel days! Vid 12 vad det dags för Brennan att åka till glr (great lakes relay, dom springer en stafett från the UP ner vilket är ungefär 295 miles, 472km) och han kommer hem på måndag. Jag och Sarah kanske joinar dom sista natten när dom har sprungit klart och deras lag ska sova i Sarahs stuga. Idag ska jag dock bara vara hemma och kolla på film med Sydney, är sjukt trött verkligen. Hoppas allt är bra hemma i svealandet, pussar! 

USA |
Upp